‹ Alle nieuwsberichten

Singles' Day bij Belsimpel

Singles' Day bij Belsimpel

Aankomende donderdag 11 november is het weer Singles' Day. Alle vrijgezellen worden deze week daarom in het zonnetje gezet bij Belsimpel. Heb je als happy single onze Valentijnsactie gemist en ben je wel toe aan een cadeautje? Dan is dit het perfecte moment om jezelf te trakteren met onze Singles Day-aanbiedingen. Je profiteert van 8 tot 14 november bij Belsimpel namelijk van hoge kortingen!

Singles’ Day is in de jaren 90 opgericht in China als tegenhanger van Valentijnsdag. Vier studenten vonden dat een dag waarop het single-leven wordt gevierd nog ontbrak. Bij Belsimpel zetten we deze traditie voort en vieren we deze dag de hele week met hoge kortingen. Je vindt hieronder een overzicht van de beste aanbiedingen van deze week.   

Korting op producten van JLab. Nieuw bij Belsimpel!
Met de producten van JLab pak je een moment voor jezelf en luister je overal naar je favoriete muziek. JLab is een toonaangevend bedrijf op het gebied van draadloze oordopjes, waarvan de producten sinds kort verkrijgbaar zijn bij Belsimpel. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op de JLab Epic Air Sport ANC True Wireless, waarmee je ook tijdens het sporten geniet van je favoriete muziek. Of kijk bijvoorbeeld naar de meer voordelige JLab Go Air Wireless. De aanbiedingen van Jlab lopen van 8 tot 14 november.

LG-oordopjes met Active Noise Cancelling
Profiteer van de Singles’ Day-actie op de LG Tone Free HBS-FN7. Deze draadloze oortjes zijn comfortabel en hebben een uitstekende geluidskwaliteit. De oplaadcase van de LG-oordopjes beschikt over een uv-lamp, die tot 99,9% van de bacteriën op de oordopjes doodt. Tijdens Singles' Day krijg je bij de aankoop van deze oordopjes een LG Tone Macaron Case cadeau. Met dit gekleurde hoesje voor je oplaadcase, heeft je oplaadcase ook nog een leuk uiterlijk. 

Smartwatch-deals
Investeer in jezelf en je gezondheid met een smartwatch! Van 8 november tot 6 december ontvang je korting op verschillende smartwatches. Geef jezelf bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Watch 4 42mm cadeau. Met deze smartwatch track je je slaap en je hartslag, waardoor je inzicht krijgt in je conditie. Handig! Ook de Huawei Watch Fit New is een goede investering in jezelf. Deze smartwatch is uitermate geschikt voor het bijhouden van intensieve bezigheden, zoals hardlopen en zwemmen. Met de ingebouwde hartslagmeter weet je precies hoe je lichaam reageert op een workout. Daarnaast is het horloge waterdicht tot 5 ATM, waardoor je ermee kunt zwemmen en douchen. Ben je op zoek naar een activity-tracker die alles rondom jouw gezondheid meet, maar er ook erg stijlvol uit ziet? Kies dan voor de Fitbit Luxe

realme-smartphones
Wil jij jezelf trakteren op iets leuks, maar niet te veel geld uitgeven? Misschien is een realme-smartphone dan wel iets voor jou. realme ontwikkelt smartphones met de specificaties van een vlaggenschip, maar met het prijskaartje van een middenklasser. Zo wordt de realme GT 5G aangedreven door de nieuwste Snapdragon-processor en heeft het scherm een verversingssnelheid van 120Hz. Ideaal dus voor alle vrijgezellen die nog sneller willen swipen! 

Wanneer je op zoek bent naar een nog voordeliger toestel, is de realme 8i wellicht de beste optie voor jou. Dit toestel heeft een groot scherm en ruimte voor 2 simkaarten, een microSD-kaartje en een forse 5000mAh-batterij. Zo binge je de hele dag series op Netflix zonder dat je je telefoon tussendoor hoeft op te laden. Perfect voor wat quality time met jezelf.

De realme-aanbiedingen lopen tot 14 november.

Lebara-abonnement
Ben je op zoek naar een nieuw abonnement? Trakteer jezelf dan op een voordelig en flexibel abonnement van Lebara! Lebara maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk, met uitstekende dekking en snelheid. Zo maak je overal gebruik van je favoriete dating apps!

Google Nest Hub 2
Tot en met 14 november ontvang je korting op de Google Nest Hub 2 + Google Chromecast. De Nest Hub 2 is een bijzondere accessoire. Het is namelijk niet alleen een speaker, maar ook een Chromecast, smart home bediening en een wekker. Deze hub is uitgerust met een 7-inchdisplay waarop je van alles kunt regelen. Hierdoor dient deze hub als je persoonlijke assistent en heb je niemand anders meer nodig! Naast deze bundel ontvang je op Singles' Day korting op de Google Nest Hub 2 + Google Nest Audio 2- bundel. Met de Nest Audio 2 haal je een kwalitatief goede speaker in huis die je via WiFi met je smartphone kunt verbinden.   

Sim Only-abonnementen met draadloze oordopjes cadeau
Trakteer jezelf tot 12 november op een van de mooie aanbiedingen van Vodafone Red, Red Together of Red Unlimited, KPN (met een databundel van minimaal 10 GB) of T-mobile (met een databundel van minimaal 8 GB). Bij aankoop van een van deze Sim Only-abonnementen, ontvang je alleen op Singles' Day de Sennheiser CX True Wireless cadeau. Bij aankoop van een Lebara (met een databundel van minimaal 5 GB), Simyo of hollandsnieuwe-abonnement, ontvang je de Trust Nika Touch Wireless. 

Zit er iets leuks voor je tussen? De meeste aanbiedingen zijn alleen deze week geldig. Twijfel dus niet te lang en gun jezelf een mooi cadeau. Je verdient het!