‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel geeft tips over gezondheid

Belsimpel geeft tips over gezondheid

Bij Belsimpel staat deze week helemaal in het teken van gezondheid. In dit nieuwsbericht geven we je tips over het meten van je gezondheid en tools die je uitdagen om gezonder te leven. Ook hebben we deze week een aantal aanbiedingen op accessoires die bijdragen aan een goede gezondheid!

Bij Belsimpel hebben we deze week een aantal mooie aanbiedingen voor je; op producten die bij kunnen dragen aan een goede gezondheid. Bovendien geven we je een aantal tips zodat je het maximale uit deze producten kunt halen! Van verschillende merken hebben we interessante producten uitgelicht, zoals smartwatches en oordopjes. Hiermee wordt het nog gemakkelijker én leuker om het maximale uit je work-outs te halen en te werken aan je gezondheid. Lees voor meer informatie over smartwatches en activity trackers ook verder onderaan dit nieuwsbericht.

Huawei
Als je lekker aan het bewegen bent wil je niet in de weer met vervelende snoertjes of oordopjes die uitvallen. Goede, draadloze oordopjes zijn dan een uitkomst. Bijvoorbeeld de nieuwste draadloze oordopjes van Huawei, de Freebuds 4i. Door de druksensor op het linker oortje ga je gemakkelijk naar het volgende nummer of neem je je telefoon op. De draadloze oordopjes beschikken ook nog eens over active noise cancellation. Zo geniet je ongestoord van die motiverende playlist of inspirerende podcast tijdens je rondje hardlopen of wandelen.

Verschillende producten van Huawei zijn t/m 11 april extra scherp geprijsd bij Belsimpel. Hieronder vallen de Freebuds Pro en Freebuds Studio, maar ook een aantal sportieve smartwatches, zoals de Huawei Watch GT 2 Pro met tot wel 100 verschillende sportmodi.

Fitbit
Fitbit is één van de bekendste aanbieders van activity trackers. Dit komt omdat ze zich met weinig andere productcategorieën bezig houden en zich dus volledig kunnen richten op het zo gebruiksvriendelijk mogelijk maken van hun populaire sporthorloges. Van 5 t/m 11 april ontvang je van Belsimpel €25,- cashback bij aanschaf van een Fitbit Sense. Dit is een geavanceerd sporthorloge dat je kan helpen je stress te beheersen dankzij de EDA Scan-app. En dankzij de ingebouwde GPS en muziekspeler hoef je je telefoon niet mee te nemen als je een rondje gaat hardlopen.

Garmin
Voor de echte sportfanaten bestaan er smartwatches die speciaal ontworpen zijn om gedetailleerdere analyses te maken van je activiteiten. Smartwatches van Garmin zijn hier een mooi voorbeeld van. De Garmin Lily is een stijlvolle smartwatch met handige functies om je gezondheid in de gaten te houden. Zo registreert het slimme horloge hoeveel je op een dag actief bent en motiveert het je om in beweging te komen, toch maar wat vaker de trap pakken dus. De body battery laat je zien hoeveel energie je nog hebt, dus wat voor jou het optimale moment is voor een work-out en wanneer je toch beter wat gas terug kunt nemen. De sportieve Garmin Venu beschikt over nog meer handige functies, zoals animated work-outs. Hiermee knal jij er zonder problemen een goeie thuis work-out uit, want het horloge laat je met behulp van animaties precies zien wat je moet doen.

Aftershokz
Het innovatieve merk Aftershokz is nieuw in het Belsimpel-assortiment. Heb je wel eens last van een oordopje dat uitvalt? Met de Aftershokz OpenComm is dat verleden tijd; deze oordopjes hebben oorhaken waardoor ze in elke situatie goed blijven zitten. De oordopjes zijn daarnaast voorzien van een handige microfoon, dus zijn vooral geschikt als je veel belt. Ideaal als je tijdens je werkdag al bellend even de benen wilt strekken. De Aeropex oortjes van Aftershokz werken net even wat anders dan je gewend bent. De oordopjes zitten namelijk niet in je oor, maar rusten op het bot rondom je oor. Met behulp van trillingen geven ze het geluid door, waardoor je naar je favoriete muziek kunt luisteren en tegelijkertijd ook nog alle geluiden om je heen hoort. Een veilige keuze als je graag hardloopt of wielrent op plekken waar veel verkeer is.

Smartwatches en activity trackers

Je ziet steeds meer mensen ermee: een smartwatch of activity tracker. En dit is niet voor niets, want het kleine apparaat kan heel wat bijdragen aan je gezondheid. Zo kun je met een activity tracker je hartslag de hele dag door meten, kun je je slaapkwaliteit meten en verbeteren én kan het apparaat je ontspanoefeningen voorleggen als je gestresst lijkt. Allemaal aspecten die inzicht geven in je algehele gezondheid en je kunnen helpen deze te verbeteren.

Wil je nog een stapje verder gaan en ook je sportprestaties meten? Dan is een sportieve smartwatch iets voor jou. Naast de gezondheidsfuncties die een activity tracker ook heeft, kan een sporthorloge gedetailleerdere analyses maken van allerlei sportactiviteiten. Zo kun je je voortgang gemakkelijk bijhouden en je conditie verbeteren. Bovendien werkt het enorm motiverend om je activiteiten op Strava te zetten of stappenchallenges met vrienden aan te gaan, zodat je jezelf 's avonds tóch nog even van de bank sleept om een rondje te lopen.

Meer weten over smartwatches en activity trackers? Lees dan ook ons nieuwsbericht Belsimpel legt uit: Smartwatches en activity trackers.