‹ Alle nieuwsberichten

Kom in onze winkels langs op afspraak

Kom in onze winkels langs op afspraak

Let op! De informatie in dit nieuwsbericht is verouderd in verband met de gewijzigde situatie en bijbehorende maatregelen rondom Covid-19. Alle informatie over het bezoeken van één van onze Belsimpel-winkels vind je op deze pagina. Hier kun je ook een afspraak maken voor bijvoorbeeld het overzetten van gegevens. 

Onderstaande informatie is verouderd.

Bij Belsimpel geldt nog steeds; vandaag besteld, is morgen al in huis. Ook zijn we elke dag tot 23.30 uur bereikbaar om je vragen te beantwoorden. We blijven dus voor je klaar staan; online en telefonisch, maar sinds vandaag ook weer in onze winkels! Het is wel nodig om hiervoor een afspraak in te plannen. Lees verder voor meer informatie of bekijk onze FAQ-pagina.

De coronamaatregelen zijn inmiddels bijna een jaar van kracht. In deze periode is het belangrijk dat mensen contact met elkaar kunnen leggen en daarnaast zo makkelijk mogelijk thuis kunnen werken. Belsimpel gaat daarom nog steeds tot het uiterste om jou op een verantwoorde manier zo goed mogelijk te helpen, zoals je dat van ons gewend bent. Wij blijven dan ook voor je klaarstaan; online, telefonisch en nu ook weer in onze Belsimpel-winkels! Hierbij staat de gezondheid van onze klanten en collega's voorop en dus volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Kom op afspraak bij ons langs
We zijn blij dat we je weer mogen verwelkomen in één van onze onze winkels. Vanaf vandaag is het mogelijk om op afspraak langs te komen. We zijn gevestigd in Amsterdam, Den Haag, Groningen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle. Onze winkel-collega's helpen je graag met het uitzoeken van een abonnement en/of telefoon, het overzetten van alle gegevens naar je nieuwe telefoon of andere technische vragen. Ook kun je in onze winkels terecht als je al weet welk product je wilt aanschaffen, om deze direct mee naar huis te kunnen nemen. Het afhalen van een online bestelling is niet mogelijk, we raden je aan deze thuis te laten bezorgen.

Hoe maak ik een afspraak?
Je plant gemakkelijk zelf een afspraak in via onderstaande link. Kies waarvoor je een afspraak wilt maken en in welke winkel je langs wilt komen. Je kunt vervolgens in onze agenda zien welke tijdvakken nog vrij zijn en selecteren wat jou het beste uitkomt. Heb je een afspraak ingepland? Dan sturen we je een bevestiging per mail, waarin je rustig kunt nalezen wat je eventueel mee moet nemen als je langskomt.

Plan een afspraak in >

Welke maatregelen worden genomen in de Belsimpel-winkels?
Om de gezondheid van onze klanten en collega's te kunnen garanderen, nemen we een aantal maatregelen in onze winkels:

  • Er zijn in onze winkel maximaal 2 klanten tegelijkertijd toegestaan. We vragen je daarom om alleen te komen. Partners, kinderen of huisdieren kunnen we niet binnenlaten.
  • Het is in onze winkels verplicht om een mondkapje te dragen, zowel voor onze klanten als collega's.
  • Een afspraak moet minimaal 4 uur van tevoren ingepland worden.
  • Er hangen spatschermen bij de balie en na elke afspraak wordt de balie gedesinfecteerd.
  • We accepteren alleen pin- en creditcardbetalingen. Het is dus niet mogelijk om contant af te rekenen.

Wat zijn de openingstijden van de Belsimpel-winkels?
Van maandag t/m vrijdag en op koopzondagen zijn we op afspraak geopend van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag is het mogelijk een afspraak in te plannen van 10.00 tot 18.00 uur. Bekijk voor de actuele openingstijden ook onze winkel-pagina's.

Liever niet de deur uit?
We helpen je ook graag verder op Belsimpel.nl, waar je online net zo makkelijk een telefoon of abonnement koopt als in een winkel. Als je vandaag bestelt, wordt je bestelling morgen al voor je deur geleverd. We verwerken bestellingen de hele dag door, tot 23.30 uur. Ook onze klantenservice is bereikbaar van 9.00 tot 23.30 uur, 7 dagen per week! Je kunt dus gewoon bij ons terecht met al je vragen.

Wil je meer weten over de maatregelen die wij nemen omtrent het coronavirus? Bekijk dan onze FAQ-pagina.