‹ Alle nieuwsberichten

De beste mobiele netwerken vind je in Nederland!

De beste mobiele netwerken vind je in Nederland!

Umlaut test al jaren onafhankelijk de kwaliteit van mobiele netwerken. T-Mobile is hierbij dit jaar uit de bus gekomen als beste netwerk ter wereld. KPN staat er met een vijfde plek wereldwijd ook heel goed voor. De beste mobiele netwerken vind je dus in Nederland!

Meest bekroonde mobiele netwerk

Het is al het vijfde jaar op rij dat T-Mobile als beste uit de test komt bij de Umlaut Connect Mobile Benchmark Nederland. Bij de test zijn er in totaal 1000 punten te verdienen: 320 voor bellen, 480 voor internetten en 300 voor ‘crowdsourcing’. T-Mobile heeft maar liefst 962 van deze 1000 punten behaald. Dat is de hoogste score van alle door umlaut gemeten netwerken, wereldwijd! Zowel in Nederland als wereldwijd, heeft T-Mobile dus het beste netwerk.

Vijfde plaats voor KPN

Ook KPN Nederland scoort supergoed in de Umlaut-test: het netwerk van de provider in Nederland behaalt maar liefst 954 van de 1000 punten. Hiermee eindigt het netwerk op een vijfde plaats wereldwijd. In de top 5 beste netwerken wereldwijd staan dus twee Nederlandse netwerken!

Snel internetten

Wil jij ook razendsnel internetten en goed bereik? Op onze website vind je heel veel abonnementen van KPN en T-Mobile. Zo vind je altijd een abonnement dat bij jou behoeften past: of je nou veel belt of veel data gebruikt. Toe aan een nieuwe telefoon? Bij ons kun je alle toestellen combineren met alle abonnementen van T-Mobile of abonnementen van KPN.

Wij zorgen er met ons Abonnement zonder gedoe voor dat je kunt overstappen of verlengen zonder eindeloos veel papierwerk. Wil je je huidige nummer behouden bij een overstap? Dankzij onze iDeal- en sms-verificatie kan dit ook zonder gedoe. Wij regelen alles met je nieuwe provider. Wel zo makkelijk!