‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw jaar, nieuwe voornemens!

Nieuw jaar, nieuwe voornemens!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2021? Bij Belsimpel hebben we verschillende producten die je kunnen helpen om je doelen te behalen. Lees snel verder!

Goede voornemens

Om je te houden aan je goede voornemens is het fijn als je geholpen wordt door je vrienden of familie. Maar wist je dat er ook veel andere handige hulpmiddelen zijn? Zo kan een activity tracker je helpen actiever te blijven en genoeg water te drinken, en hebben verschillende smartwatches functies om je te helpen rustig aan te doen en diep in te ademen als je gespannen bent. En met draadloze oordopjes en een leuke podcast wordt die stevige wandeltocht of hardloopsessie ineens een stuk makkelijker vol te houden! Of wil je 2021 goed starten met een verwencadeau voor jezelf? Met de snelle LG Wing met zijn unieke draaibare scherm, neem je gemakkelijk even tijd voor jezelf door een game te spelen of een serie te kijken.

Sportieve doelen halen

Bijna iedereen heeft ‘m wel op z’n lijstje met goede voornemens staan: meer sporten. Of je doel nu is om fitter te worden, af te vallen of iets anders: een activity tracker of smarwatch kan je helpen om je doelen te bereiken.

Neem bijvoorbeeld de Garmin Venu SQ Music: deze smartwatch kan ontzettend veel sporten herkennen en meten, van zwemmen tot fietsen tot fitness. Hij registreert dan onder andere je verbrande calorieën, zodat je precies weet wat je bereikt hebt. Ook je voortgang wordt nauwkeurig bijgehouden. Een ander populair merk op het gebied van smartwatches is Fitbit. De Fitbit Versa 3 is een populaire smartwatch met een vierkant display. Liever een wat kleiner scherm? Dan is de Fitbit Charge 4 misschien wel iets voor jou. Deze activity tracker herkent meer dan 20 sporten en heeft een ingebouwde GPS.

Mentale gezondheid

Tijdens de lockdown in 2020 hebben veel mensen ontdekt dat je fysieke gezondheid niet het enige is wat er toe doet: ook je mentale gezondheid is belangrijk. Hoe je je voelt weet je natuurlijk zelf het beste, maar activity trackers kunnen je wel helpen inzicht te krijgen in de meetbare aspecten die invloed hebben op je mentale gezondheid. Zo heeft de Xiaomi Mi Band 5 een stressmonitor: zodra de band aan je hartslag merkt dat je gestresst bent, krijg je een waarschuwing. Eventueel kun je een ademhalingsoefening doen om weer tot rust te komen. Ook beschikt deze activity tracker over een slaapmonitor. Zo meet hij in welke fases jij slaapt en kan hij je adviseren om na het eten te bewegen, zodat je diepe slaap langer is. In de Mi Fit-app vind je jouw slaapanalyse en zie je of je voldoende rust hebt gehad en de volgende dag uitgerust aan de dag kunt beginnen.

Duurzaamheid

Ben je van plan om in 2021 duurza(a)m(er) te leven maar heb je wél een nieuwe telefoon of speaker nodig? Ook daar zijn tegenwoordig duurzame alternatieven voor te vinden. De Fairphone 3+ is een, de naam zegt het al, eerlijk geproduceerd toestel. Omdat de onderdelen zélf los te vervangen zijn, hoef je geen volledig nieuw toestel aan te schaffen als je een nieuwe accu of nieuw display nodig hebt.

Ook voor audio zijn er duurzame oplossingen. Zo zijn de speakers en oortjes van House of Marley vervaardigd van onder andere CNC-bamboe, FSC-gecertificeerd hout, gerecycled papier en biologische kurk. In het assortiment van Belsimpel vind je onder andere oordopjes, speakers en koptelefoons van House of Marley.

Oortjes

Of je nu van plan bent om lange, rustgevende wandelingen te maken of om 10 kilometer hard te lopen: oordopjes zijn altijd fijn. Draadloze oordopjes zijn daarin een uitkomst. Geen gedoe met een snoer dat onder je sjaal gefrummeld zit en je telefoon kan gewoon in je rugtas blijven zitten. In de vorige alinea noemden we al House of Marley: zij hebben met de Liberate Air compacte draadloze oortjes. Andere populaire high-end draadloze oortjes zijn Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds Live en Fresh ’n Rebel Twins Tip True Wireless. Op zoek naar wat goedkopere draadloze oortjes? Voor de in veel kleuren verkrijgbare Trust Primo Touch Wireless betaal je niet de hoofdprijs maar heb je wél leuke draadloze oordopjes.