Fitbit Charge 4 Blue

Nog geen reviews

Verwacht, bestel alvast

Verkoopprijs

149,95

Pre-order

Bestel nu, dan reserveren wij de Fitbit Charge 4 Blue alvast voor je. Zo ben je één van de eersten met de Fitbit Charge 4 Blue in huis.

Beschrijving van de Fitbit Charge 4 Blue

Fitbit Charge 4 Blue

Zoek jij een horloge dat wel je sportiviteiten bijhoudt, maar wil je het wel betaalbaar houden? Kijk dan eens naar deze Fitbit Charge 4 Blue. Deze activity tracker doet precies wat je verwacht: het trackt je activiteiten!

Naar eigen voorkeuren instellen

Je stelt het blauwe horloge precies in zoals jij dat het liefste hebt. Je kiest bijvoorbeeld de interface die jouw voorkeuren geniet. Ook kies je zelf welke notificaties of meldingen je wel en welke je niet wilt ontvangen op je horloge.

Fitbit App

De bijbehorende Fitbit App is een superhandige coach voor jouw gezondheid. Op deze app zie je gedetailleerde rapportages in van je workout of van je slaap. Daarnaast kun je jouw account koppelen aan die van vrienden, zodat je challenges kunt aangaan! Probeer je af te vallen? Dan is het mogelijk om een gewichtsgoal voor jezelf in te stellen en om je calorieën bij te houden.

Uitgebreide slaapmeting

Naast dat deze Fitbit-activity tracker ideaal is voor het tracken van je sportactiviteiten, is hij net zo nuttig tijdens je rustperiodes. Hij beschikt over een uitgebreide slaapmodus, die de verschillende slaapfases gedurende de nacht bijhoudt. Ook geeft de Fitbit App je tips over hoe je je slaapritme verbetert.

Activiteiten monitoren

De Fitbit Charge 4 is ideaal als je je activiteiten wilt bijhouden. Het apparaatje heeft een hartslagmeter en kan dankzij de ingebouwde GPS precies bijhouden welke afstand je hebt afgelegd in een bepaalde tijd. Hij heeft voor meer dan twintig sporten een aparte modus, dus er is voor bijna ieder wat wils!

Geschikte telefoons en tablets

De Fitbit Charge 4 Blue is geschikt voor gebruik in combinatie met de onderstaande telefoons en tablets.

Specificaties Fitbit Charge 4 Blue

 • Algemeen

  Dit geeft aan hoe lang je bij Belsimpel of de fabrikant terechtkunt, mocht je product kapotgaan. Voldoet je product verder ook aan de garantievoorwaarden? Dan gaan we altijd op zoek naar een passende oplossing!

  Garantie 2 jaar

  Met een carry-in-garantie hoef je zelf alleen voor de verzending van je pakketje te zorgen. Wij maken de rest voor je in orde!

  Garantietype Carry In
 • Algemene Features

  Informatie weergave Datum, Tijd
  Maximale polsomtrek 22 cm
  Meldingstype Trilling
  Minimale polsomtrek 14 cm
  Tijdweergave Ja
  Verwisselbare band ja, productspecifiek
  Trilfunctie Ja
  Materiaal Kunststof
  Wekker Ja
  Waterbestendig Ja

  De kleur van het product.

  Kleur Blauw
 • Connectiviteit

  Bluetooth is een draadloze verbinding tussen twee apparaten op korte afstand. Met Bluetooth is het mogelijk om bestanden uit te wisselen of om te bellen met een draadloze headset.

  Bluetooth Ja

  De versie van Bluetooth die door het product wordt ondersteund. Nieuwere versies zijn vaak energiezuiniger.

  Bluetooth - Versie 4.0
  Contactloos betalen Ja
  Contactloos betalen - Dienst Fitbit Pay

  GPS (Global Positioning System) is een systeem dat de positie op aarde door middel van satellieten kan bepalen. Veel mobiele apparaten hebben dit tegenwoordig ingebouwd, zodat het product ook als navigatie gebruikt kan worden.

  GPS Ja
  GPS ingebouwd Ja

  NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. Met NFC is het bijvoorbeeld mogelijk om draadloos bestanden te sturen of betalingen in winkels te doen. In ons NFC-dossier vind je veel meer informatie en uitleg over NFC.

  NFC Ja
 • Beeldscherm

  Dit is een scherm dat reageert op aanrakingen. Hierdoor kunnen er oneindig veel virtuele knoppen worden aangestuurd. De meeste smartphones, tablets en smartwatches beschikken over een touchscreen.

  Touchscreen Ja

  De beelddiagonaal wordt weergegeven in inches. Een groot beelddiagonaal heeft als voordeel dat het product geschikter is voor films of spelletjes. Een kleinere beelddiagonaal verbetert de handzaamheid.

  Beelddiagonaal 1.568 inch
 • Accu

  De tijd in uren dat het product gebruikt kan worden voordat het moet worden opgeladen.

  Gebruiksduur 5 uur
 • Compatibiliteit

  Compatibel vanaf Android 5.0, Android 6.0, Android 7.0, Android 8.0, Android 9, iOS 8.0, iOS 8.1, iOS 8.2, iOS 9.0, iOS 10, iOS 11, iOS 12
 • Sensoren

  Dit is een meter die ingebouwd zit in de telefoon. De meter zorgt ervoor dat wanneer de telefoon kantelt het beeldscherm automatisch meedraait. Deze meter kun je handmatig uit- en aanzetten.

  Accelerometer Ja
  Continue hartslagmeting Ja

  Een hartslagmeter meet de hartslag van de gebruiker.

  Hartslagmeter Ja
  Hoogtemeter type GPS