‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel is open en helpt je met thuiswerken

Belsimpel is open en helpt je met thuiswerken

De berichtgeving dat veel (telecom)winkels hun deuren sluiten kan je niet ontgaan zijn. Wij kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je graag wilt weten waar je aan toe bent. Als E-commerce bedrijf, ligt de kracht van Belsimpel online. Wij helpen je daarom graag verder op Belsimpel.nl, waar je online net zo makkelijk een telefoon of abonnement koopt als in een fysieke winkel.

Juist in tijden zoals deze is het belangrijk dat mensen contact met elkaar kunnen leggen en verbonden zijn. Daarom helpen we graag om thuiswerken zo makkelijk mogelijk te maken. De gezondheid van onze klanten en collega's staat voorop en wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen we jou op een verantwoorde manier zo goed mogelijk helpen, zoals je dat van ons gewend bent.

Vandaag besteld, morgen voor je deur geleverd
Belsimpel bezorgt je bestelling nog steeds de volgende dag tot aan je voordeur, zodat jij de deur niet uit hoeft. Ook nu geldt dus: vandaag voor 23.30 uur besteld, morgen bij jou thuis geleverd. Bij het bezorgen van je pakket treft PostNL maatregelen om direct contact te vermijden. Je leest hier meer over in onze FAQ.

Elke dag bereikbaar tot 23.30 uur
We verwerken je bestelling de hele dag door van 9.00 tot 23.30 uur. Ook onze Klantenservice staat van 9.00 tot 23.30 uur voor je klaar, 7 dagen per week! Je kunt dus gewoon bij ons terecht met al je vragen.

Wil je meer weten over de maatregelen die wij nemen omtrent het coronavirus? Bekijk ook dan onze FAQ-pagina.


Belsimpel helpt je met thuiswerken

Veel Nederlanders werken tijdelijk vanuit huis. Voor de één is het makkelijker om thuis productief bezig te zijn dan voor de ander. Wij geven je daarom een aantal tips om het thuiswerken makkelijker te maken.

Overleg per telefoon
Even langslopen om iets af te stemmen is er niet meer bij als je thuiswerkt. (Video)bellen is dan een goed alternatief. Via Whatsapp kun je bellen met tot 4 personen tegelijk. Dit doe je door in Whatsapp naar het tabblad "Oproepen" te gaan en te klikken op de telefoon met het plusje. Kies voor "Nieuwe groepsoproep" en voeg iedereen toe. Klik op de camera voor een videogesprek en op de telefoon om te bellen.

Tip: Gebruik dit voordelige docking station om je telefoon in te zetten. Je hebt dan je handen vrij om mee te schrijven tijdens een overleg, je ziet gemakkelijk berichten binnenkomen tijdens je werkdag, je zet snel iemand op de speaker én je kunt je telefoon ook nog opladen tegelijkertijd.

Kies een fijne headset
Als je thuis aan het werk bent, is de kans groot dat er meer dingen zijn die je af kunnen leiden. Een noise cancelling koptelefoon, waarmee je je afsluit voor omgevingsgeluiden, biedt dan de uitkomst. Zo kun je je volledig concentreren op je werkzaamheden.

Bel je veel tijdens een werkdag? Dan zijn draadloze oordopjes misschien wel wat voor jou. Hiermee heb je geen last van kabels en kun je lekker even de benen strekken tijdens het bellen.

Gebruik een tablet
Vooral als je de hele dag thuis zit, is het goed om af en toe een andere werkplek op te zoeken. De combinatie van bank en tablet doet het dan goed. Zo check je overal gemakkelijk je e-mail of bereid je nog snel even je overleg voor.

Heb je kinderen? Ook voor hen is een tablet ideaal! Fijn voor wat afleiding, zodat jij ongestoord kunt werken, maar ook een goede manier om te blijven oefenen met de lesstof. Bijvoorbeeld met de apps van Squla.

We hopen dat je met deze tips de komende weken goed doorkomt. Wij blijven voor je klaar staan!