‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw bij T-Mobile: Uit & Thuis!

Nieuw bij T-Mobile: Uit & Thuis!

Vanaf 29 oktober kun je gebruikmaken van Uit & Thuis van T-Mobile. Je komt in aanmerking als je meerdere T-Mobile-abonnementen op hetzelfde adres hebt. Dit kunnen meerdere mobiele abonnementen zijn, maar je kunt het ook combineren met je T-Mobile Thuis-abonnement. Door je abonnementen te combineren, profiteer je van aantrekkelijke klantvoordelen.

Overal onbeperkt internetten voor €50,-

Combineer jij je T-Mobile Unlimited-abonnement met T-Mobile Thuis Internet? Dan betaal je vanaf 29 oktober met het nieuwe Uit & Thuis voor elk abonnement nog maar €25,- per maand en krijg je thuis het snelst mogelijke internet van T-Mobile. Zo ben je thuis en onderweg altijd online. Dit geldt voor nieuwe klanten maar ook zeker voor bestaande T-Mobile klanten die nu al profiteren van Klantvoordeel. Heb jij nu al T-Mobile Klantvoordeel en wil je graag Uit & Thuis? Dan kan dat door een van de nieuwe internetabonnementen te kiezen. Daarnaast moet je akkoord gaan met de nieuwe Klantvoordeel voorwaarden. Dit doe je eenvoudig via de My T-Mobile-app.

Bij T-Mobile kun je vanaf 29 oktober kiezen uit drie internetsnelheden: 50Mb/s, 100Mb/s en 1Gb/s. De laatste optie is alleen mogelijk als je huis is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Kies jij er voor om je Unlimited-abonnement te combineren met Thuis, dan krijg je het snelst mogelijke internet dat T-Mobile op jouw adres kan aanbieden voor €25,- per maand. Heb je geen mobiel abonnement van T-Mobile maar wil je wel graag vast internet bij T-Mobile aanschaffen, dan kan dat al vanaf €30,- in de maand.

Ook korting als je geen Unlimited hebt

Heb je geen Unlimited-abonnement maar wel een ander mobiel abonnement van T-Mobile, dat je combineert met een Thuis-abonnement? Dan hangt het Uit & Thuis-voordeel dat je ontvangt af van het moment waarop je mobiele abonnement is ingegaan. Hieronder behandelen we de klantvoordelen voor abonnementen die zijn ingegaan vanaf 29 januari 2018. Heb je een abonnement dat voor 29 januari 2018 is ingegaan en wil je weten welke voordelen voor jou gelden? Check dan ons Dossier T-Mobile Klantvoordeel!

Als je een Go-abonnement met 1, 5 of 10 MB hebt, ontvang je, als je deze combineert met T-Mobile internet: €2,50 korting en 2GB extra per maand. Heb je een Basis Sim, die je met een internetabonnement combineert, dan krijg je naast €2,50 korting per maand ook elke maand 500MB extra.

Meerdere mobiele abonnementen combineren

Ook als je geen Thuis-abonnement hebt van T-Mobile, maar wel meerdere mobiele abonnementen op hetzelfde adres geregistreerd hebt, krijg je Uit & Thuis-korting. Je kunt je telefoon immers ook thuis gebruiken! Voor elk Go-abonnement dat succesvol is aangemeld via Klantvoordeel voor Uit & Thuis krijg je €2,50 korting en 2GB extra data per maand. Je kunt in totaal maximaal 6 mobiele T-Mobile-abonnementen en 1 T-Mobile Thuis abonnement op het zelfde adres voor Klantvoordeel registreren.

Wil je na het lezen van dit bericht meer informatie over Uit & Thuis, bekijk dan ons dossier Dossier T-Mobile Klantvoordeel! De mobiele abonnementen van T-Mobile zijn te bestellen bij Belsimpel. Of je nu opzoek bent naar een T-Mobile abonnement met telefoon of een T-Mobile Sim Only, we hebben altijd het abonnement dat bij je past.