Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Dossier T-Mobile KlantvoordeelKlantvoordeel is een handige dienst van T-Mobile. Hiermee profiteer jij met al je medebewoners van korting op je T-Mobile-abonnement! Het maakt hiervoor niet uit of jullie familieleden, vrienden of simpelweg huisgenoten zijn. Zo lang je op hetzelfde adres woont, kom je hier direct voor in aanmerking!

Bekijk voor meer informatie ook de Veelgestelde vragen hieronder.
Wat is T-Mobile Klantvoordeel?

Met T-Mobile Klantvoordeel krijg je korting en andere voordelen als er meerdere abonnementen van T-Mobile op jouw adres geregistreerd zijn. Dit kunnen één of meerdere mobiele abonnementen en/of een T-Mobile Thuis abonnement zijn.

Als er in elk geval twee abonnementen op je adres geregistreerd zijn, dan profiteer je van minimaal €2,50 korting op je maandelijkse rekening en elke maand 500 MB extra in je databundel.

Zijn er meerdere T-Mobile Unlimited-abonnementen aangesloten op jouw adres? Dan profiteer je van nog meer voordeel en kan de korting oplopen tot en met €12,50 korting per maand! Deze abonnementen mogen van maximaal drie verschillende rekeningnummers betaald worden.
Welke voordelen heb ik met T-Mobile Klantvoordeel?

Dat hangt af van welke abonnementen je met elkaar combineert. Wanneer je je aanmeldt voor T-Mobile Klantvoordeel, dan wordt dit automatisch berekend!

Go Unlimited-abonnementen en/of een T-Mobile Thuis-abonnement

Combineer je één of meerdere Go Unlimited abonnementen en/of een T-Mobile Thuis abonnement, dan kan de korting op je maandelijkse mobiele factuur oplopen van €6,50 tot en met €12,50 per maand! Bovendien krijg je een verhoging van je internetsnelheid voor je internet thuis en €7,50 om extra zenderpakketten uit te zoeken, als je Thuis TV hebt.

T-Mobile Go-abonnementen en/of een T-Mobile Thuis-abonnement

Heb je geen Go Unlimited, maar een ander Go-abonnement? Dan krijg je €2,50 korting op je factuur en 2GB extra data wanneer je dit combineert met een ander mobiel abonnement van T-Mobile of een T-Mobile Thuis-abonnement. Daarnaast krijg je thuis een hogere internetsnelheid en €7,50 tegoed om extra zenderpakketten uit te zoeken.

Alle andere gevallen

Combineer je een basis sim-abonnement met een ander mobiel abonnement van T-Mobile of met T-Mobile Thuis? Dan krijg je €2,50 korting op je factuur, 500 MB per maand extra, thuis een hogere internetsnelheid en €7,50 tegoed, om een extra zenderpakket uit te zoeken.
Aanmelden voor T-Mobile Klantvoordeel

Het aanmelden voor T-Mobile Klantvoordeel is supersimpel. Heb je na 28 januari 2018 een T-Mobile-abonnement aangevraagd en heb je nog meer T-Mobile abonnementen op je adres? Dan meld je deze via de website van T-Mobile gemakkelijk aan.

Lukt dat niet, dan kun elk abonnement apart voor T-Mobile Klantvoordeel aanmelden via het bijbehorende My T-Mobile-account.

T-Mobile Klantvoordeel bij Belsimpel

Ook als je jouw T-Mobile-abonnement bij Belsimpel bestelt, kom je in aanmerking voor Klantvoordeel. De enige voorwaarde om van de voordelen te kunnen profiteren, is dat er voor je bestelling bij Belsimpel al één of meer abonnementen van T-Mobile zijn geregistreerd op jouw adres. Als je aangeeft dat dit het geval is, dan berekenen wij automatisch de nieuwe kosten voor je abonnement.

Let op: Je moet je abonnement nog wel zelf op My T-Mobile aanmelden voor Klantvoordeel, voordat je de korting ontvangt.

We hebben hier alle T-Mobile-abonnementen met T-Mobile Klantvoordeel nog eens op een rijtje gezet.
Veelgestelde vragen

  • Kan ik nog gebruikmaken van T-Mobile Samen?

  • Ik had T-Mobile Alles onder 1 dak, kan ik profiteren van Klantvoordeel?

  • Ik had T-Mobile Mobiel + Thuis Voordeel, kan ik profiteren van Klantvoordeel?

  • Ik heb nog T-Mobile Extra-punten, kan ik deze nog inwisselen?

  • Kan ik mijn huidige abonnement ook omzetten naar een abonnement met T-Mobile Klantvoordeel?

  • Waarom valt mijn Klantvoordeel lager uit dan verwacht?

  • We hebben meer dan drie rekeningnummers gebruikt voor Unlimited Voordeel, wat nu?

  • Ik heb T-Mobile zakelijk, kom ik in aanmerking voor Klantvoordeel?