‹ Alle nieuwsberichten

Unieke kans: probeer de Honor View 20 als eerste!

Unieke kans: probeer de Honor View 20 als eerste!

Op 22 januari is in Parijs het nieuwe vlaggenschip van Honor gepresenteerd: de Honor View 20. Het toestel is voorzien van high-end hardware, een camera verwerkt in het scherm en een opvallend modern design. Ben jij nieuwsgierig naar dit toestel maar kon je er in Parijs niet bij zijn? Kom dan naar het speciale fan event in Utrecht op 29 januari!

Honor View 20 Launch Event

Om de introductie van de Honor View 20 te vieren, organiseert Belsimpel in samenwerking met Honor op 29 januari een exclusief event in Utrecht! Op dit event kunnen de alle Honor liefhebbers als eerste de Honor View 20 vasthouden en uitproberen, dit alles onder het genot van lekker hapje en drankje.

Als officiële partner van Honor zal Belsimpel zorgen voor een speciaal Honor View 20 aanbod voor de aanwezigen. Zo ben jij één van de eersten in Nederland die het toestel in huis haalt, met nog een extraatje. Ben je enthousiast? Schrijf je dan snel in via het formulier van AndroidPlanet, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het event. Je hebt tot en met maandag 28 januari 12:00 uur om je in te schrijven, waarna ’s middags contact wordt opgenomen met de winnaars.

Het Honor View 20 Launch event vindt plaats op 29 januari bij Seats2Meet in Utrecht. Inloop is vanaf 18:30, alleen voor de gekozen winnaars van AndroidPlanet en AndroidWorld.

Honor View 20

Meer weten over de Honor View 20, klik hier.

Meer nieuws over: