‹ Alle nieuwsberichten

Bevestigd: de OnePlus 6T krijgt vingerprintscanner achter het display!

Bevestigd: de OnePlus 6T krijgt vingerprintscanner achter het display!

OnePlus bevestigt dat de OnePlus 6T een vingerafdruklezer achter het beeldscherm krijgt, door screenshot van het vergrendelscherm de publiceren. Wat is hier nog meer uit op te maken..?

Het gerucht ging al langer de OnePlus met de nieuwe OnePlus 6T de vingerafdrukscanner achter het beeldscherm zou gaan verwerken, maar nu is dit onverwachts ook officieel bevestigd door de fabrikant. Dit deed OnePlus door een screenshot van het vergrendelscherm van de aankomende telefoon te delen.

Dit betekent niet dat Face Unlock verdwijnt. De ontgrendelmethoden worden naar verwachting worden beide toegepast, zodat je kunt kiezen welke manier je zelf het prettigst vindt. De scanner achter het display heeft waarschijnlijk tot gevolg dat de 6T iets dikker is dan zijn voorganger de OnePlus 6, waarschijnlijk 0.45mm dikker.

Ook de geruchten over de 'waterdrop-notch' worden steeds hardnekkiger. Dat, en het gerucht dat de OnePlus 6T in 35 minuten (!!) helemaal op te laden is, lees je in ons eerdere artikel met geruchten over de OnePlus 6T.

Wanneer wordt de OnePlus 6T gepresenteerd?

Let even goed op de datum die op het screenshot is weergegeven, het kan haast niet anders dan dat dit een hint is naar de datum van de presentatie van de nieuwe OnePlus-telefoon.. Wij verwachten dus dat we nog ongeveer een maand met samengeknepen billetjes moeten wachten tot de nieuwe ‘flagship-killer’.

Meer nieuws over: