‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht van week 30 | 2018

Telecomweekoverzicht van week 30 | 2018

Wat is er deze week gebeurd in telecomland? Er is een officieel uitziende afbeelding uitgelekt waarop de Samsung Galaxy Note 9 in verschillende kleuren te zien is, de Xiaomi Mi A2 is nu te bestellen en er is een afbeelding uitgelekt van een hoesje voor de Google Pixel 3 XL waaruit interessante informatie over deze telefoon is op te maken.

Meer informatie over kleuren Samsung Galaxy Note 9 en exclusieve samenwerking met Fortnite?

Op 9 augustus wordt de Samsung Galaxy Note 9 gepresenteerd en naarmate de presentatiedatum dichterbij komt, komen er meer geruchten en worden ze hardnekkiger. Zo zijn er afgelopen week zijn er foto’s op het internet verschenen van de Samsung Galaxy Note 9 die wel heel officieel aan doen. De foto’s geven vooral informatie over de kleuren waar de telefoon waarschijnlijk in wordt uitgebracht. In dit artikel over de Galaxy Note 9 staan meer geruchten die over deze smartphone rondgaan. Daarnaast lijkt het erop dat Samsung de handen ineen slaat met het extreem populaire spel Fortnite. De Note 9 zou wel eens de eerste telefoon kunnen zijn waar dit spel exclusief op gespeeld kan gaan worden.

Bronnen: Androidworld, Droidapp

Xiaomi Mi A2, nu te koop!

Dinsdag is eindelijk officieel de Xiaomi Mi A2 voor de Europese markt gepresenteerd. Deze telefoon heeft een uitermate goede prijs voor de hoeveelheid goede hardware die je er voor krijgt, onze toestelspecialisten zijn er erg enthousiast over! Voor €250 heb je een goede dubbele camera, een groot 6-inchbeeldscherm met hoge resolutie, een grote batterij en een snelle processor en een groot werkgeheugen. Dit is dus een goede en hele snelle smartphone voor een wel heel aantrekkelijker prijs! En je kunt de Xiaomi Mi A2 nu al aanschaffen op onze site! Ook het kleine broertje van de A2, de Xiaomi Mi A2 Lite raden onze toestelspecialisten van harte aan als je op zoek bent naar een goede telefoon voor een vriendelijke prijs.

Afbeeldingen Google Pixel 3 XL-hoesjes uitgelekt

Heel sporadisch komt er informatie naar buiten over de aankomende telefoons van Google, de Google Pixel 3 en Google Pixel 3 XL. Zo hebben we deze week een foto van een hoesje voor de Google Pixel 3 XL gevonden. Ook bevestigt deze afbeelding dat het XL-model een notch heeft en ook is de ‘kin’ aan de onderkant goed te zien. Hier worden waarschijnlijk de front-facing speakers in verwerkt. Interessant aan de achterkant is vooral de afwezigheid van de dubbele camera: waar de Pixel 2 XL een dubbele camera heeft, lijkt Google voor de nieuwe telefoon te kiezen voor een enkele camera. Aan de voorkant lijkt wel een dubbele camera te zitten. De betrouwbaarheid van de afbeeldingen is lastig vast te stellen, dus er is een goede kans dat Google toch andere keuzes maakt, maar we zijn blij met dit kleine inkijkje van wat een zeer interessante telefoon belooft te worden!

Bron: Androidworld