‹ Alle nieuwsberichten

Samsung Unpacked 2018: Samsung presenteert Galaxy Note 9 op 9 augustus

Samsung Unpacked 2018: Samsung presenteert Galaxy Note 9 op 9 augustus

Op 9 augustus presenteert Samsung de Galaxy Note 9. Althans, vandaag heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant een uitnodiging verstuurd voor het Samsung Galaxy Unpacked-evenement op die dag. In de bijbehorende teaser zien we een S-Pen: dit is één van de belangrijkste features van de Galaxy Note-serie.

Teaser van S-Pen hint naar Samsung Galaxy Note 9

In de uitnodiging staat dat Samsung tijdens dit event een nieuw lid aan de Samsung Galaxy-familie gaat toevoegen. Tot nu toe is elk model uit de Galaxy Note-serie in augustus aangekondigd. Daarom lijkt het logisch dat we op 9 augustus 2018 de Samsung Galaxy Note 9 te zien krijgen. In de aankondiging van het Unpacked-evenement is bovendien in een teaser een S-Pen te zien. Dit pennetje is onlosmakelijk verbonden met de Samsung Galaxy Note-telefoons. Vermoedelijk krijgt de S-Pen weer een aantal verbeteringen en nieuwe functies.

Samsung Galaxy Note 9 presentatie live volgen

Samsung zal de presentatie voor iedereen beschikbaar maken en is via een livestream op de website van Samsung te volgen. Het evenement vindt plaats in New York en gaat om vijf uur 's middags Nederlandse tijd beginnen. Uiteraard kun je de aankondiging ook via verschillende Belsimpel-kanalen volgen. Na de presentatie vind je alle Samsung Note 9 aanbiedingen, prijzen, specificaties en afbeeldingen op onze Samsung Galaxy Note 9 pagina.

Samsung Galaxy Note 9 geruchten in het kort

Voor een optimale "Note-ervaring" krijgt de smartphone waarschijnlijk een 6.3-inch OLED-display met een schermresolutie van 2960x1440 pixels. Aan de achterkant van het toestel verwachten we 'gewoon' een dubbele camera. Wellicht is een vingerafdrukscanner niet aan de achterkant maar ín het touchscreen verwerkt. We verwachten dat het toestel verschijnt met 128GB opslaggeheugen en veel werkgeheugen; dus 6GB of misschien zelfs 8GB RAM. De Note 8 had bij release een advieprijs € 999,-: dus vermoedelijk krijgt de Note 9 dezelfde verkoopprijs.


Bron: Samsung