‹ Alle nieuwsberichten

Sony presenteert Sony Xperia XZ2 Premium!

Sony presenteert Sony Xperia XZ2 Premium!

Deze nieuwe Sony XZ2 Premium heeft een 4K-scherm, een uitmuntende dubbele camera en een uitstekende pre-orderactie. Je leest het in dit artikel!

De Sony Xperia XZ2 Premium werd eerder al gepresenteerd in Amerika, maar nu is deze smartphone ook gepresenteerd voor de Europese markt!

Sony Xperia XZ2 Premium: haarscherp beeldscherm

Een beeldscherm met 4K-resolutie is een unieke feature op een smartphone. Dit betekent dat het 5.8-inchdisplay een beeld kan laten zien van maar liefst 3840x2160 pixels! Deze enorm hoge resolutie is alleen eerder toegepast bij voorgaande telefoons van Sony met de meest highend specificaties.

Dit betekent niet direct dat de Sony XZ2 Premium ook alle beelden in deze immens hoge resolutie laat zien, dit zou teveel energie kosten. Het toestel laat al het materiaal dat 4K-kwaliteit heeft ook in die resolutie zien, bijvoorbeeld foto’s en video’s die in die kwaliteit gefilmd zijn en sommige games.

Premium camera’s op de XZ2 Premium

De dubbele camera op de achterkant van de telefoon is van uitstekende kwaliteit, zoals we van Sony gewend zijn. Op de achterkant van de smartphone zitten een 19-megapixelcamera met kleurensensor en een 12-megapixelcamera met zwart-wit-sensor. Hiermee is het ook weer mogelijk om in Full HD Super slow motion te filmen met maar liefst 960 frames per seconde in 1080p-resolutie. In slow motion filmen in die hoge kwaliteit is uniek voor Sony-telefoons. Met de camera aan de voorkant maak je goede selfies van 13 megapixels.

Grote batterij, veel werkgeheugen en waterbestendig

De XZ2 Premium heeft een grote batterij van 3540 mAh waardoor je niet bang hoeft te zijn om snel een lege accu te hebben. De snelle Qualcomm Snapdragon 845-processor wordt ondersteund door een 6 GB werkgeheugen. Deze combinatie maakt de XZ2 Premium tot een pijlsnelle telefoon die je commando’s in een oogwenk uitvoert. Daarnaast heeft de telefoon een IP68-certificering, wat betekent dat hij stof- en waterbestendig is. Erg prettig natuurlijk!

Pre-orderactie: Sony headphones ter waarde van €380!

Zoals we van Sony gewend zijn komen ze ook weer met een knaller van een pre-orderactie. Als je bestelt tussen 11 juli en 2 augustus krijg je namelijk een Sony headphone cadeau ter waarde van maar liefst €380. Deze hoofdtelefoon beschikt over Noise Cancelling en detecteert slim wat je aan het doen bent, om vervolgens het blokkeringsniveau van omgevingsgeluid daar op aan te passen. Je kunt de headphone uiterlijk 24 augustus claimen via: https://campaigns.sonymobile.com/promoties.