‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht week 8 | 2018

Telecomweekoverzicht week 8 | 2018

Wat is er deze week allemaal gebeurd? LG en CAT kondigden nieuwe toestellen aan, én het Mobile World Congress staat op het punt van losbarsten. Veel commotie rond het nieuwe design van Snapchat. En het nieuwe kantoor van Apple heeft één klein nadeeltje..

Mobile World Congress

Zo vlak voor het Mobile World Congress gonst het in telecomland bijna alleen nog maar over de aankomende toestellen. Gister was CAT er al vroeg bij met de CAT S61, een telefoon met ‘superpowers’. Ook LG liet gister twee nieuwe budgettelefoons zien in de K-serie: de vernieuwde versie van de LG K8 en LG K10. Dit weekend volgen ook nog veel presentaties die je zeker niet mag missen! We beloven namelijk dat je erg enthousiast wordt van toestellen die gepresenteerd gaan worden. Lees het overzichtsartikel van de verwachtingen voor het MWC maar als je ons niet gelooft!

Bronnen: CAT, LG

Snapchat

Er was deze week ook veel te doen over het nieuwe ontwerp van Snapchat. Hoewel wij het zelf wel mee vinden vallen, vinden veel andere gebruikers het onoverzichtelijk en minder gebruiksvriendelijk. Er is zelfs een petitie gestart om het oude design terug te krijgen, die al door meer dan 1,2 miljoen mensen is ondertekend. Het brengt dus nogal wat te weeg! Wij zijn heel erg benieuwd hoe deze soap gaat aflopen en wat Snapchat met de massale kritiek gaat doen!

Bron: Androidworld

Apple gebouw: doorzichtig trucje

Apple heeft een ontzettend mooi, nieuw kantoor laten bouwen in de vorm van een perfecte cirkel (ergens inspiratie opgedaan jongens?!) en met veel glas. Enig nadeel van dit uitmuntende ontwerp: de werknemers blijven maar tegen de glazen deuren en muren aanlopen! Er is een tijdje geprobeerd hier iets aan te doen, door post-its op het glas te plakken, maar deze zijn weer verwijderd omdat het afbreuk doet aan het ontwerp. De grootste oorzaak van het probleem is dat de werknemers in hun telefoon verzonken zijn, terwijl ze door het hypermoderne gebouw lopen. 

Bron: PhoneArena

Meer nieuws over: