Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Telecomweekoverzicht week 8 | 2018

Telecomweekoverzicht week 8 | 2018

Wat is er deze week allemaal gebeurd? LG en CAT kondigden nieuwe toestellen aan, én het Mobile World Congress staat op het punt van losbarsten. Veel commotie rond het nieuwe design van Snapchat. En het nieuwe kantoor van Apple heeft één klein nadeeltje..

Mobile World Congress

Zo vlak voor het Mobile World Congress gonst het in telecomland bijna alleen nog maar over de aankomende toestellen. Gister was CAT er al vroeg bij met de CAT S61, een telefoon met ‘superpowers’. Ook LG liet gister twee nieuwe budgettelefoons zien in de K-serie: de vernieuwde versie van de LG K8 en LG K10. Dit weekend volgen ook nog veel presentaties die je zeker niet mag missen! We beloven namelijk dat je erg enthousiast wordt van toestellen die gepresenteerd gaan worden. Lees het overzichtsartikel van de verwachtingen voor het MWC maar als je ons niet gelooft!

Bronnen: CAT, LG

Snapchat

Er was deze week ook veel te doen over het nieuwe ontwerp van Snapchat. Hoewel wij het zelf wel mee vinden vallen, vinden veel andere gebruikers het onoverzichtelijk en minder gebruiksvriendelijk. Er is zelfs een petitie gestart om het oude design terug te krijgen, die al door meer dan 1,2 miljoen mensen is ondertekend. Het brengt dus nogal wat te weeg! Wij zijn heel erg benieuwd hoe deze soap gaat aflopen en wat Snapchat met de massale kritiek gaat doen!

Bron: Androidworld

Apple gebouw: doorzichtig trucje

Apple heeft een ontzettend mooi, nieuw kantoor laten bouwen in de vorm van een perfecte cirkel (ergens inspiratie opgedaan jongens?!) en met veel glas. Enig nadeel van dit uitmuntende ontwerp: de werknemers blijven maar tegen de glazen deuren en muren aanlopen! Er is een tijdje geprobeerd hier iets aan te doen, door post-its op het glas te plakken, maar deze zijn weer verwijderd omdat het afbreuk doet aan het ontwerp. De grootste oorzaak van het probleem is dat de werknemers in hun telefoon verzonken zijn, terwijl ze door het hypermoderne gebouw lopen. 

Bron: PhoneArena

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A2 32GB Black

Xiaomi Mi A2 32GB Black

 
Apple iPhone SE 32GB Black

Apple iPhone SE 32GB Black

 
Sony Xperia XZ2 Compact Black

Sony Xperia XZ2 Compact Black

 
Huawei P Smart+ Black

Huawei P Smart+ Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.