‹ Alle nieuwsberichten

Is dit de Samsung Galaxy S9?

Is dit de Samsung Galaxy S9?

De spanning rond de Samsung Galaxy S9 stijgt naar steeds grotere hoogten. Nu heeft Evan Blass een tweede reeks afbeeldingen gepubliceerd van wat vermoedelijk het nieuwste Samsung-vlaggenschip is. En dat is niet mis!

Met minder dan drie weken te gaan tot het grote Samsung-evenement en ineens is er een afbeelding van de Galaxy S9 op het internet verschenen. Vorige week schreven we een artikel met daarin twee andere renders, waarbij twijfel was over het ontwerp van de bezels omdat deze niet heel duidelijk weergegeven waren op die afbeeldingen. De afbeelding die Evan Blass nu geplaatst heeft geven hier nu meer zekerheid over, omdat het toestel ook van de zijkant afbeeld is.

Deze plaatjes lijken ook meer waarheidsgetrouw omdat ze er professioneler uitzien en in lijn zijn met andere officiële afbeeldingen van Samsung-telefoons. Op de afbeeldingen is een paarse/lila telefoon te zien, met op de achterkant duidelijk leesbaar ‘Galaxy S9’.

Wat deze lek nog meer geloofwaardigheid geeft is het feit dat er tegelijkertijd ook een foto van de Samsung Galaxy S9+ in dezelfde stijl werd gepubliceerd:

Het vermoeden dat de S9 een enkele camera heeft en de S9+ een dubbele, wordt extra gesterkt door dit lek, evenals de verticale plaatsing van de elementen op de achterkant van het toestel. Evan Blass twitterde eveneens informatie over wat hij denkt dat de kleuren van de nieuwste Samsung-telg gaan worden: Midnight Black, Lilac Purple, Titanium Gray en Coral Blue.

Het blijft natuurlijk giswerk, maar ons hart gaat hier wel sneller van kloppen! Hou onze pagina’s van de Samsung Galaxy S9 en Samsung Galaxy S9+ in de gaten, om van al het nieuws op de hoogte te blijven!

Bronnen: GSMArena, PhoneArena