‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: december

Nieuw in abonnementenland: december

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand december. 

Ga ook met een knallende aanbieding het jaar uit! Tijdens de feestmaand december strooien een aantal providers met flinke kortingen. In het overzicht van deze maand lees je van welke korting jij tot het einde van 2017 kunt profiteren.

Eindejaarskorting bij Vodafone

Profiteer bij Vodafone van flinke eindejaarskortingen! Zo ontvang je tot 7 januari 2018 op alle Vodafone Red-abonnementen €5 korting per maand. Dit geldt voor alle abonnementen: inclusief toestel en Sim Only, nieuw en verlenging. De Red-abonnementen van Vodafone hebben een bundel met onbeperkt bellen en sms’en en daarnaast kies je uit verschillende databundels van 3000 MB, 10.000 MB en 20.000 MB. Combineer je je abonnement met een abonnement van Ziggo voor digitale televisie en vast internet? Dan profiteer je bovendien van Non-Stop Gratis Extra’s: verdubbeling van je databundel, nog eens €5 extra maandelijkse korting op je abonnement én een gratis tv-pakket naar keuze! Dat is nog eens uitdelen! Alle kortingen zijn al verwerkt in de prijs die je op de website ziet. Hoef je niet per se onbeperkt te bellen? Vodafone heeft de belbundel van het Vodafone Start XL-abonnement vergroot van 150 minuten naar 300 minuten, en dat voor dezelfde prijs! 

Extra MB’s bij Ben

Ben geeft tot en met 31 december bij alle abonnementen extra MB’s weg! Bij een bundel van 1000 MB krijg je 500 MB cadeau, de 2500 MB-bundel is uitgebreid met 1000 MB en bij 5000 MB krijg je maar liefst 1500 MB extra! Goed nieuws: deze extra MB’s blijven geldig zolang je abonnement loopt. De Ben Sim Only van 300 minuten/sms’jes en 1500 MB 4G haal je tot het einde van dit jaar nog in huis voor slechts €9 per maand. Daarnaast krijg je deze maand ook nog eens €2,50 maandelijkse korting als je kiest voor een Ben-abonnement met onbeperkt bellen en sms’en. Combineer bijvoorbeeld de Samsung Galaxy J5 (2017) met onbeperkt bellen/sms + 1500 MB 4G en betaal slechts €17 per maand. Dat is nog eens knallend het jaar afsluiten!

T-Mobile Go! Go! Go! Deals

Heb jij ze al voorbij zien komen, de Go! Go! Go! Deals van T-Mobile? De beste smartphones voor superscherpe prijzen en nu ook nog eens tijdelijks zonder aansluitkosten (t.w.v. €53,39)! Combineer bijvoorbeeld de iPhone 8 met T-Mobile Go Next nu tijdelijk voor €42 per maand, zonder bijbetalen. Met het Go Next-abonnement krijg je 5000 MB en kun je bovendien onbeperkt bellen en sms’en. Of ga je toch voor de Huawei P10 met Go Basic voor €28,50 per maand? Daarbij ontvang je 1000 MB 4G+ en bel en sms je onbeperkt. Klinkt onbeperkt je goed in de oren? Met een T-Mobile Go Unlimited-abonnement kun je onbeperkt bellen, sms’en én internetten! Bovendien ontvang je nu tijdelijk 6 maanden Netflix cadeau! Alle T-Mobile Go! Go! Go! Deals vind je op Belsimpel.nl tot en met 31 december.

Sluit jij 2017 af met een van deze fantastische aanbiedingen? Houd onze website in de gaten en vind jouw ideale eindejaarsdeal!

Meer nieuws over: