‹ Alle nieuwsberichten

6 maanden Netflix cadeau bij T-Mobile!

6 maanden Netflix cadeau bij T-Mobile!

Krijg 6 maanden Netflix (t.w.v. €65,94) cadeau als je nu een Unlimited-abonnement van T-Mobile afsluit. Laat het kijken maar beginnen!

Vanaf vandaag krijg je bij alle 2-jarige T-Mobile Go Unlimited-abonnementen 6 maanden Netflix t.w.v. €65,94. Zowel nieuwe als bestaande klanten die hun contract vernieuwen genieten van dit unieke voordeel bij T-Mobile. Heb je al Netflix? Geen probleem! Ook als je op dit moment al Netflix-klant bent, krijg je 6 maanden cadeau en wordt het bedrag teruggestort op je rekening.

T-Mobile + Netflix + Belsimpel

Schaf nu je 2-jarige Go Unlimited NL + 10 GB EU met 6 maanden Netflix aan bij Belsimpel voor slechts €30 per maand. Je belt en sms’t onbeperkt in de EU, je internet onbeperkt in Nederland en krijgt daarnaast iedere maand 10GB om te gebruiken in de EU. Vaak in Amerika? Het 2-jarige Go Unlimited NL + 10 GB EU & USA heb je in huis voor €55 per maand uiteraard ook mét 6 maanden Netflix. Deze deal is natuurlijk ook te combineren met een toestel. Ga bijvoorbeeld voor de Samsung Galaxy S8 met Go Unlimited NL + 10 GB EU en ontvang ook 6 maanden Netflix cadeau! Liever een ander toestel? Bekijk alle T-Mobile aanbiedingen in combinatie met de Netflix-actie op Belsimpel.nl.

Hoe werk het precies?

Sluit via Belsimpel een 2-jarig T-Mobile Go Unlimited-abonnement af. Dit mag een nieuw abonnement, maar ook een verlenging zijn. Als nieuwe klant krijg je op de dag dat je contract ingaat een sms van T-Mobile met een link om de Netflix promotie te activeren. Bij een contractvernieuwing hoef je niet te wachten tot je nieuwe abonnement ingaat en ontvang je direct een sms met de actielink. Klik op deze link en activeer je Netflix korting volgens de aanwijzingen. Laat het kijken maar beginnen! Deze actie loopt van 16 oktober 2017 tot en met 31 december 2017. Bestel nu je T-Mobile Unlimited-abonnement met 6 maanden Netflix cadeau op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: