‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: november

Nieuw in abonnementenland: november

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand november. 

Exclusieve Ben Sim Only’s

Tot en met 5 november biedt Belsimpel.nl een aantal exclusieve Ben Sim Only’s aan. Je leest het goed: deze Sim Only’s zijn exclusief, dus niet eens te verkrijgen bij Ben zelf! Bij alle aanbiedingen ontvang je een bundel met onbeperkt bellen en sms’en. Daarbij kies je tussen drie verschillende databundels: 1500 MB, 3000 MB of 5000 MB. Bij alle exclusieve Ben Sim Only’s ontvang je supersnel 4G-internet. Je kiest uit een 2-jarig contract of een maandelijks opzegbaar abonnement. Wees er snel bij, want deze actie geldt nog tot en met aanstaande zondag 5 november.

T-Mobile kortingen

Van 6 november tot en met 19 november ontvang je op de T-Mobile Basis-abonnementen superscherpe maandelijkse kortingen, die kunnen oplopen tot maar liefst €5 korting per maand. Je kiest uit belbundels met 150 minuten of 300 minuten. De databundels bestaan uit 0 MB, 500 MB 1000 MB en 2000 MB. Schaf het abonnement aan als Sim Only, of in combinatie met een toestel: de keuze is aan jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Sim Only met 150 minuten + 1000 MB voor maar €7,50 per maand inclusief T-Mobile Samen korting. En voor €1 extra verdubbel je je minutenbundel naar 300 minuten. Wist je trouwens dat T-Mobile het best geteste netwerk van Nederland heeft? Je maakt dus zorgeloos gebruik van je databundel met uitstekende dekking door het hele land. Op zoek naar een wat groter abonnement? Ga voor een van de T-Mobile Go Unlimited-abonnementen en ontvang nu bovendien 6 maanden Netflix cadeau!

Nieuwe abonnementen hollandsnieuwe

Misschien was het je al opgevallen, maar de abonnementen van hollandsnieuwe zijn sinds kort gewijzigd! Je kunt nu ook bij hollandsnieuwe terecht als je op zoek bent naar een ruim abonnement. De provider heeft namelijk een nieuw abonnement geïntroduceerd met 5000 min/sms/MB. Bij de abonnementen van hollandsnieuwe is 1 MB gelijk aan 1 minuut bellen of 1 sms’je. Je bepaalt dus helemaal zelf hoe je je bundel verbruikt. Ideaal als je de ene maand heel veel belt en de andere maand juist alleen maar wilt internetten. Ook voor de wat kleinere abonnementen zit je bij hollandsnieuwe goed, want je ontvangt op alle abonnementen fikse kortingen. Zo schaf je de bundel met 1000 min/sms/MB al aan voor slechts €7 per maand. Bij alle abonnementen van hollandsnieuwe krijg je deze maand bovendien een bundel met 4G-internet cadeau.

Zit de ideale aanbieding er deze maand voor je bij? Ga snel naar Belsimpel.nl en vind jouw beste deal!