‹ Alle nieuwsberichten

IFA 2017: wat kunnen we verwachten op smartphonegebied?

IFA 2017: wat kunnen we verwachten op smartphonegebied?

Ook dit jaar kijken we weer uit naar de IFA in Berlijn! Het lijkt erop dat het ook dit jaar weer groter zal zijn dan voorgaande jaren, maar wat kunnen we precies verwachten? Dat lees je hier!

Wat is IFA?

IFA staat voor Internationale Funkausstellung en is een enorme techbeurs in de Duitse hoofdstad Berlijn. Veel grote producenten zien de IFA als hét moment om hun nieuwste producten en innovaties met de wereld te delen. Een evenement dat je niet wilt missen dus! Dit jaar vindt het evenement plaats van 1 tot en met 6 september, een goed moment voor ons om alvast te kijken wat we kunnen verwachten!

Samsung

De kans zit er dik in dat Samsung tijdens IFA de Galaxy Note 8 gaat presenteren. Naast deze smartphone, waar al lang naar wordt uitgekeken, zal het bedrijf misschien ook zijn te verwachten Galaxy Tab S3 uitbrengen.

Ook gaan er al héél erg lang geruchten dat Samsung een opvouwbare telefoon heeft ontwikkeld, de Galaxy X. Of deze telefoon echt bestaat is echter nog onduidelijk, maar áls hij bestaat en ook echt af is, dan is de kans groot dat deze begin september ook wordt gepresenteerd.

Sony

Sony heeft dit jaar natuurlijk al eerder twee vlaggenschepen gepresenteerd, de Sony Xperia XZ Premium en de XZs, maar het zou niet de eerste keer zijn dat Sony meerdere vlaggenschepen in een jaar presenteert. Daarom verwachten we ook dat we ook dit jaar weer een aankondiging van Sony tijdens de IFA kunnen verwachten. Geruchten gaan dat het nieuwe vlaggenschip de Sony Xperia X2 zal gaan heten.

Huawei

Wát Huawei op het IFA precies gaat aankondigen is nog onduidelijk, maar dát het bedrijf aankondigingen gaat doen is zeer waarschijnlijk. Meerdere techkenners speculeren dat we een nieuw toestel uit de Mate-reeks kunnen verwachten: de Mate 10. Ook komt er misschien een nieuwe Huawei Watch.

Nokia

De Nokia 8 moet nog gepresenteerd worden, maar er gaan ook hardnekkige geruchten rond dat de Nokia 9 al in productie is genomen. De Nokia 8 wordt naar verluid op 31 juli gepresenteerd, dus IFA zou het perfecte moment zijn om de 9e editie te presenteren. Wie weet!

Bron: Techradar, Pocket-lint.

Meer nieuws over: