‹ Alle nieuwsberichten

Nu bij Belsimpel.nl: refurbished iPhones!

Nu bij Belsimpel.nl: refurbished iPhones!

Bij Belsimpel.nl vind je nu ook refurbished iPhones van Forza Refurbished! Maar wat is refurbished eigenlijk precies? En hoe kan het dat je met de aanschaf van een refurbished toestel zo veel geld bespaart? In dit artikel lees je meer over deze toestellen. 

Wat is refurbished?

Refurbished telefoons zijn toestellen die al eerder gebruikt zijn. Toch is er verschil tussen refurbished en tweedehands: refurbished toestellen van Forza Refurbished zijn namelijk volledig schoongemaakt en door een uitgebreide kwaliteitscontrole gegaan. Ook zijn de toestellen gerepareerd waar nodig. Dat betekent dus dat een refurbished toestel even goed werkt als een nieuw toestel!

Stukken voordeliger!

Natuurlijk bieden we je bij Belsimpel.nl al iPhones aan met de Beste Prijsgarantie, maar refurbished iPhones zijn nóg goedkoper dan gloednieuwe toestellen. Dit kan vaak oplopen tot van tientallen tot honderden euro’s onder de originele prijs. Ook ben je nog eens goed bezig voor het milieu. Dit komt doordat refurbished iPhones over het algemeen veel duurzamer zijn dan nieuwe toestellen.

Forza Refurbished

Toestellen van Forza Refurbished zijn altijd van zowel binnen als buiten schoongemaakt en gecheckt. De toestellen krijgen daarnaast een volledig gecertificeerde data-wiping en worden gecheckt op meer dan 50 punten. Als een onderdeel minder goed werkt, wordt deze vervangen. Het kan wel zijn dat er nog kleine gebruikerssporen aan de buitenkant van het toestel te vinden zijn, zoals een klein, oppervlakkig krasje: dit is echter cosmetisch en beïnvloedt de werking van je toestel dus niet. Je hebt dus een iPhone die werkt als nieuw, maar dan voor een fractie van de prijs!

Lekker lang garantie

De iPhones van Forza Refurbished hebben, net als andere toestellen van Belsimpel.nl, 24 maanden garantie. Als je niet tevreden bent over je toestel, of het helaas toch verzonden moet worden voor reparatie, kun je gewoon contact opnemen met Belsimpel.nl zoals je dat gewend bent. Handig!

De keuze is reuze

We bieden momenteel zowel de iPhone 5C en 5S, als de iPhone 6 refurbished aan. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren en varianten qua opslaggeheugen. Keuze genoeg dus!

Alle refurbished iPhones worden standaard geleverd in een eigen doosje. Ook wordt er een oplader meegeleverd. Oordopjes worden niet meegeleverd, deze zijn uiteraard wel los te bestellen via onze website.

Ga jij ook geld besparen?

Wil jij ook veel goedkoper uit zijn door een refurbished iPhone aan te schaffen? Op deze pagina vind je een uitgebreid overzicht van al onze refurbished iPhones. Wil je nog meer weten over refurbished toestellen? Check dan onze dossierpagina met daarin álles wat je wilt weten over refurbished telefoons.

Meer nieuws over: