‹ Alle nieuwsberichten

Belsimpel.nl neemt onderdelen Typhone.nl over

Belsimpel.nl neemt onderdelen Typhone.nl over

Belsimpel.nl heeft vorige week, na langdurig overleg met de curatoren, uit de failliete boedel van The Phone House onder andere de domeinnaam Typhone.nl overgenomen. Onderdeel van de transactie zijn ook vele andere domeinnamen, waaronder het niet onbelangrijke typhone.de, en het nieuwsbriefbestand. 

Redenen voor overname

De afgelopen jaren heeft de markt voor mobiele telefonie een consolidatieslag doorgemaakt. De overname past in deze trend. Belsimpel.nl is al jaren zeer sterk groeiend. Het betreft een strategische overname, mede ook in het licht van internationale expansie.

Ook speelt mee dat Belsimpel.nl de ingewikkelde telecommarkt wil veranderen. In dat kader heeft het de voorkeur van Belsimpel.nl dat de domeinnaam wordt overgenomen door een branchegenoot, om te voorkomen dat de markt nog ingewikkelder wordt dan zij al is. Op die manier verdwijnt alleen het bedrijf Typhone.nl en kunnen klanten vaak toch een oplossing krijgen voor hun probleem.  

Bestaande klanten Typhone.nl

Hoewel het klantenbestand geen onderdeel is van de overname - deze wordt mogelijk later nog verkocht -  wil Belsimpel.nl als online marktleider graag haar verantwoordelijkheid nemen en klanten van Typhone.nl graag van de juiste informatie voorzien.

Belsimpel.nl heeft geregeld dat Typhone.nl-klanten terecht kunnen voor reparatie van de meeste telefoons bij DrMobile.eu als ze nog in bezit zijn van het Typhone-garantiebewijs. Belsimpel.nl heeft verder geen invloed op dit proces en is niet in het bezit van garantiebewijzen. Als de reparatie onder garantie valt is de reparatie voor de klant kosteloos.

Vragen die gaan over providers, abonnementen, smartphones en verlengen of overstappen worden beantwoord op de speciale pagina Belsimpel.nl/typhone.

Over Belsimpel.nl

Belsimpel.nl is inmiddels tien jaar actief in Nederland op het gebied van mobiele telefoons en abonnementen, en in die jaren uitgegroeid tot online marktleider. Belsimpel.nl heeft meer dan één miljoen klanten, 161 miljoen omzet in 2016 en vele honderdduizenden klanten per jaar.  Meer informatie over belsimpel.nl: https://www.belsimpel.nl/klantenservice/overbelsimpel