‹ Alle nieuwsberichten

Non-Stop Gratis Extra's voor klanten van Vodafone en Ziggo

Non-Stop Gratis Extra's voor klanten van Vodafone en Ziggo

Klanten die een mobiel Vodafone-abonnement met een abonnement voor vast internet en digitale televisie van Ziggo combineren genieten vanaf nu van extra veel voordeel. Benieuwd welke Non-Stop Gratis Extra’s jij kunt krijgen? We zetten al het voordeel voor je op een rijtje!

Een tijdje geleden berichtten we al over de fusie van Vodafone en Ziggo. De bedrijven zijn samengegaan om een verbindende schakel te zijn tussen vrienden, familie en bedrijven en om klanten altijd en overal toegang te geven tot entertainment. Met de introductie van de Non-Stop Gratis Extra’s spelen ze hier overduidelijk goed op in.

Dubbele data

Dubbel zo veel data, voor dezelfde prijs: wie wil dat nou niet? De databundels van alle Start, Smart, Scherp, Red én Black -abonnementen van Vodafone op je adres worden gratis verdubbeld. Non-Stop, dus iedere maand weer! Dubbele data wordt automatisch geactiveerd, daar hoef je zelf niets voor te doen.

Extra TV-pakket naar keuze

Klanten van Vodafone en Ziggo ontvangen bovendien een gratis extra TV-pakket naar keuze ter waarde van €14,95 maand. Je kiest tussen Ziggo Movies en Series L, Ziggo Sport Totaal en Ziggo Kids. Ziggo Movies en Series L geeft je eindeloos kijkplezier met onder andere het beste van HBO en iedere maand nieuw aanbod. De echte sportfanaat gaat voor Ziggo Sport Totaal met zes premium sportkanalen, zodat je geen enkele seconde hoeft te missen van je favoriete sport. Het Kids Pakket bestaat uit vijf zenders voor elke leeftijd met o.a. Cartoon Network en Disney Junior. Je activeert het Extra TV-pakket naar keuze via Mijn Ziggo.

5 euro korting op je abonnementskosten

Kies of heb je een Smart, Red of Black abonnement van Vodafone? Dan krijg je naast je dubbele data, iedere maand nog €5 korting op je abonnement! Deze korting zie je iedere maand terug op je telefoonrekening en geldt voor zowel Sim Only-abonnementen als abonnementen in combinatie met een toestel.

Veilig Online Pakket

Met het beveiligingspakket Safe Online XL beveilig je tot twintig apparaten bij verlies en diefstal. Je vindt je apparaten terug en zet ze van afstand op slot. Ook zijn je persoonlijke gegevens beveiligd tijdens browsen en internetbankieren. Bovendien bescherm je je kinderen met het Veilig Online Pakket tegen ongewenste content en te lang internetten. Je activeert het Veilig Online Pakket via Mijn Ziggo.

Vanaf het moment dat de geselecteerde abonnementen voor vast internet, digitale televisie en mobiel op hetzelfde adres of KvK-nummer actief zijn, geldt het recht op Non-Stop Gratis Extra’s. De mobiele abonnementen met Non-Stop Gratis Extra’s schaf je nu ook aan op Belsimpel.nl! Meer informatie over Vodafone Non-Stop vind je op onze dossierpagina.

Meer nieuws over: