‹ Alle nieuwsberichten

VodafoneZiggo, wat betekent de fusie van Vodafone & Ziggo voor jou?

VodafoneZiggo, wat betekent de fusie van Vodafone & Ziggo voor jou?

Vodafone en Ziggo gaan op de Nederlandse markt verder als één bedrijf, en wel onder de naam VodafoneZiggo. Huidige klanten van voormalig Vodafone en Ziggo krijgen persoonlijk bericht over het samengaan van de twee aanbieders. Benieuwd wat dit betekent voor jou als Vodafone- of Ziggo-klant?

VodafoneZiggo een krachtige combinatie

"Het is allemaal heel snel gegaan, zeker voor de buitenwereld", stelt CEO Jeroen Hoencamp. De bedrijven Vodafone en Ziggo gaan vanaf januari 2017 verder gaan onder één naam: "VodafoneZiggo is een feit". Alle klanten worden persoonlijk op de hoogte gesteld van de fusie. Ziggo heeft haar klanten al laten weten dat VodafoneZiggo "een krachtige combinatie is waarbij de bedrijven elkaar aanvullen". Vodafone heeft het grootste mobiele 4G-netwerk van de wereld. Ziggo staat in Nederland bekend vanwege het beste en grootste kabelnetwerk, en staat vooraan in entertainment. Een veelbelovende combinatie!

Verbinding is hoofdrede voor fusie

Waarom de twee bedrijven samengaan? "Met elkaar verbonden zijn is een basisbehoefte geworden", zegt Hoencamp. VodafoneZiggo verbindt je met vrienden, familie, je bedrijf, je klanten. Het bedrijf wil je bovendien altijd en overal toegang geven tot entertainment, zoals bijvoorbeeld Ziggo Sport nu al doet. Deze connectiviteit vereist een stabiel, veilig netwerk dat overal en altijd doet wat je wilt. Dat is wat VodafoneZiggo je gaat bieden: landelijke dekking op je smartphone, tablet of laptop, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. "Om die innovaties mogelijk te blijven maken is een sterke, concurrerende en geïntegreerde communicatiespeler nodig", aldus CEO Hoencamp.

Waarom de naam VodafoneZiggo?

Waarom VodafoneZiggo? Het nieuwe bedrijf houdt de twee afzonderlijke namen om klanten niet in verwarring te brengen. Twee vertrouwde namen, waarmee ze bestaande klanten de zekerheid geven dat aan de producten en diensten die worden afgenomen voorlopig helemaal niets verandert. Ben je op dit moment een Vodafone- of Ziggo-klant, dan blijft in de basis alles zoals het is. Je gebruikt je abonnement gewoon zoals je dit altijd deed, tegen dezelfde voorwaarden en tarieven.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de fusie van Vodafone en Ziggo? Houd dan Belsimpel.nl in de gaten!