‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: maart

Nieuw in abonnementenland: maart

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand maart.

Nieuwe databundel bij Ben

Bij Ben haal je deze maand nóg meer plezier uit je budget! Zo heeft de provider onder andere een nieuwe databundel van 1500 MB toegevoegd voor extra keuze mogelijkheid. Je kiest daardoor nu uit vijf verschillende bundels met 500, 1000, 1500, 2500 of 5000 MB. Voor razendsnel internet zit je ook goed bij Ben: je maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van T-Mobile, dat bovendien als beste van Nederland getest is!

Daarbij komt dat de extra bundel met supersnel 4G-internet deze maand is afgeprijsd naar slechts €1,50 per maand. Zo schaf je al een abonnement met 100 minuten, 2500 MB én 4G aan voor maar €14,50 per maand. Ben je graag flexibel? Je hebt al een maandelijks opzegbaar abonnement met 100 minuten en 1000 MB vanaf €10! Daarnaast is de Samsung Galaxy A3 (2017) nu extra voordelig verkrijgbaar in combinatie met een Ben Actieknaller-abonnement. Op die manier schaf je dit nieuwe toestel aan in de kleuren zwart, goud en roze met een abonnement, dat perfect aansluit bij de mogelijkheden van je nieuwe telefoon!

T-Mobile actie met Huawei P10 en P10 Plus

Afgelopen weekend presenteerde Huawei de nieuwe P10-serie. Deze stijlvolle toestellen bestel je nu al als pre-order bij Belsimpel.nl en als je van extra voordeel wil profiteren zit je deze maand helemaal goed bij T-Mobile. De provider heeft in maart een unieke introductie-actie, waarbij je maandelijks korting krijgt op je T-Mobile GO-abonnement als je deze combineert met de Huawei P10 of P10 Plus. Lees ons recensie-artikel om erachter te komen waarom juist deze toestellen de juiste keuze voor je zijn!

Daarbij profiteer je van kortingen oplopend tot maar liefst €15 per maand! Zo schaf je de Huawei P10 zonder bijbetaling aan voor slechts €40 per maand met een T-Mobile GO Next-abonnement.  Met dit abonnement heb je een bundel om onbeperkt te bellen in Nederland, en 120 minuten om te gebruiken in de rest van de EU. Daarnaast sms je onbeperkt in alle landen van de EU en krijg je bovendien 5000 MB data voor de hele EU. Met T-Mobile GO verleg je voordelig je grenzen!

Gratis extra MB’s bij Telfort

Vanaf maandag 6 maart worden de databundels van de twee grootste abonnementen van Telfort vergroot. Bij het abonnement met 300 minuten, onbeperkt sms’en en 2000 MB internet krijg je maandelijks 500 MB extra data, en bij de combinatie van onbeperkt bellen en sms’en, en 3000 MB ontvang je maar liefst 2000 MB cadeau om mee te internetten. Voor verlengende klanten geldt dat de bundel met 400 minuten en 3000 MB wordt aangevuld tot 4000 MB, en bij het abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 4000 MB krijg je nu 2000 MB extra.

Het beste nieuws? Je betaalt niets extra’s voor deze extra MB’s: je schaft deze Telfort-abonnementen vanaf 6 maart zelfs aan met korting! Combineer je met andere Telfort-abonnementen voor vaste telefonie of internet, dan geniet je daarnaast ook nog van Telfort CombiVoordeel en ontvang je 2x zoveel minuten en MB’s! Bovendien bel je bij Telfort na 10 minuten gratis en zijn je minuten en MB’s drie maanden geldig. Doe er je voordeel mee!

Zit de ideale actie er deze maand voor jou tussen? Je vindt alle aanbiedingen van de maand maart op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: