‹ Alle nieuwsberichten

Eerste Samsung en Alcatel-uitnodigingen voor MWC 2017!

Eerste Samsung en Alcatel-uitnodigingen voor MWC 2017!

Vanaf 27 februari gaat het Mobile World Congress weer los in Barcelona. Allerlei grote merken presenteren hier hun nieuwste toestellen en gadgets. Nu zijn er uitnodigingen verschenen voor evenementen van Alcatel en Samsung.

Ook al is de vorige grote techbeurs nog maar even geleden, we blikken alweer vooruit naar het volgende evenement: het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona. Verscheidene grote merken zoals Huawei en LG hebben al eerder hun uitnodigingen verstuurd. Inmiddels kunnen we Samsung en Alcatel toevoegen aan het rijtje uitnodigingen!

Samsung

Wat de Koreaanse tech-gigant Samsung precies gaat aankondigen is nog niet helemaal bekend. Waar het bedrijf vorig jaar nog de Samsung Galaxy S7 aankondigde, zit de S8 er schijnbaar dit jaar niet in. Deze wordt enkele maanden later aangekondigd. De uitnodiging die inmiddels op internet is verschenen, hint juist naar Samsungs tablet-lijn met de Samsung Galaxy Tab S3. Volgens de geruchten wordt deze tablet voorzien van een krachtige processor met een stel goede camera's en een 9.6-inchdisplay. Pas op 26 februari weten we zeker wat Samsung nu precies gaat aankondigen, maar we houden het in elk geval voor je in de gaten!

 

Alcatel

In het geval van Alcatel lijkt het erop dat we maar liefst vijf toestellen mogen verwachten. Hierbij doen geruchten de ronde dat deze toestellen zijn voorzien van een modulair design. We verwachten dus een erg uitgebreide aankondiging van het Frans-Chinese bedrijf. Bronnen beweren dat de modules op een soortgelijke manier zullen werken als de Moto Z en diens Moto Mods. De precieze invulling van dit idee is echter nog onbekend. De uitnodiging hint in elk geval naar veel kleur en een hoop licht! Als we de geruchten mogen geloven, zitten deze kleuren en lichten verwerkt in een van de modules. Hiervan zouden de lichten reageren op het geluid van je muziek. Over verdere modules is nog niets bekend. Wat Alcatel precies voor ingenieuze plannen heeft, gaan we dus nog zien!

Uiteraard houden we bij Belsimpel.nl alle nieuwtjes in de aanloop naar het MWC goed voor je in de gaten. Blijf ons dus vooral volgen om helemaal op de hoogte te blijven!

Meer nieuws over: