‹ Alle nieuwsberichten

Go Unlimited EU: onbeperkt internetten en bellen ongekend goedkoop

Go Unlimited EU: onbeperkt internetten en bellen ongekend goedkoop

T-Mobile introduceert vandaag Go Unlimited EU, een abonnement waarmee klanten onbeperkt bellen, sms’en en internetten in de gehele EU. Voor een historisch lage prijs van €35,- per maand ben je onbeperkt verbonden, zowel in Nederland als in de rest van de EU. T-Mobile Go is een grensverleggende aanbieding in de abonnementenwereld!

Go Unlimited EU

T-Mobile heeft nieuwe abonnementen aangekondigd met de naam Go. Er zijn verschillende varianten, waarbij het Go Unlimited EU-abonnement de meest opvallende is. Met dit tweejarige abonnement maak je onbeperkt gebruik van razendsnel 4G-internet in Nederland en bel en sms je onbeperkt in de hele EU. Bovendien krijg je zestig dagen onbeperkt internetten in de rest van de EU en krijg je vervolgens maandelijks 10 GB om te gebruiken in de EU. En dit alles voor een ongekend lage prijs van slechts €35,- per maand! Voor dit bedrag kijk je dus onbeperkt naar je favoriete series, stream je onbeperkt al je lievelingsnummers en game je onbeperkt op je smartphone of tablet – waar en wanneer je maar wilt!

Onbeperkt bellen & internetten

Abonnementen waarmee je onbeperkt belt, kennen we al even. Tot nu toe combineerden providers dit met kleine en grotere internetbundels. Door onbeperkt bellen nu te combineren met onbeperkt internetten, slaat T-Mobile een hele nieuwe weg in. Dit aanbod zie je nog bij geen enkele andere provider terug! Bovendien maak je bij T-Mobile gebruik van het best geteste netwerk van Nederland met razendsnel 4G-internet. Je beperken tot trage of onbeveiligde openbare wifi-netwerken is dus verleden tijd!

Go Unlimited EU + USA, UP, Next of Basic

Naast het Go Unlimited EU-abonnement zijn er nog andere Go-varianten. Zo is het abonnement Go Unlimited EU + USA de nieuwe oplossing voor klanten die onbeperkt bereikbaar willen zijn in de hele EU én in de Verenigde Staten. Go Up geeft je 10 GB internet, met Go Next krijg je 5GB data tot je beschikking en Go Basic biedt met 1000 MB de variant met de kleinste internetbundel. Go Up biedt daarnaast kosteloos de extra optie Datavrije Muziek, waarmee je gratis muziek streamt zonder dat het MB’s uit je bundel kost.

Met de nieuwe abonnementen zet T-Mobile de concurrentie behoorlijk op scherp. Hoe zullen de andere providers reageren? Zullen ze ook onbeperkte data aan gaan bieden? En tegen welke prijs? Wij van Belsimpel.nl houden het uiteraard voor je in de gaten. De Go-abonnementen van T-Mobile zijn in ieder geval vanaf vandaag (16 januari) te bestellen op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: