Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

Alles over HTC, HTC Telefoons, HTC Sense, HTC Garantie

Over HTC

HTC is een Taiwanese producent van smartphones. Het bedrijf werd opgericht in 1997 door Cher Wang en Peter Chou. HTC Corporation staat voor High Tech Computer Corporation en maakt smartphones met het besturingssysteem Android. HTC was onder andere verantwoordelijk voor de T-Mobile G1, het eerste Android-toestel ter wereld. HTC levert vaak stijlvolle smartphones met een mooi design. Daarbij proberen ze innovatief te zijn en steeds weer nieuwe functies te bedenken. Zo kwam HTC onder andere met Edge Sense, BlinkFeed, BoomSound-speakers, Duo Camera en de UltraPixel-technologie.


HTC Telefoons

Het assortiment van HTC bestaat uit drie verschillende series smartphones; de Desire-serie, de One-serie en de U-serie. De nieuwste smartphones van HTC , zoals de HTC U11, behoren tot de laatste serie. De andere toptoestellen van HTC vallen onder de One-serie, de rest valt onder de Desire-serie. Zo is het high-end toestel HTC U11 uit 2017 de opvolger van de HTC U Ultra en de U Play. Daarvoor was de HTC 10 het vlaggenschip van het Taiwanese merk. In het verleden heeft HTC ook Windows-Phone-toestellen ontwikkeld, maar sinds 2013 niet meer


HTC 10

De HTC 10 is in 2016 als opvolger van de HTC One M9 gepresenteerd. De telefoon springt in het oog dankzij een aluminium behuizing. Hierdoor ziet hij er stijlvol uit en voelt hij stevig aan. Aan de voorkant zitten hardwarematige knoppen waarvan de middelste de home-knop is. Deze knop kan je niet indrukken, maar hierin zit een vingerafdrukscanner. Met je vingerafdruk is het mogelijk om het toestel razendsnel te ontgrendelen. De HTC 10 heeft aan de boven- en onderkant een speaker zitten. Samen met speciale audio-technieken heeft de smartphone een uitstekende geluidsweergave. Aan de achterkant heeft de 10 een 12-megapixelcamera met optische beeldstabilisatie en laserautofocus. Hierdoor heb je nooit meer last van trillende beeldopnames en kan de camera supersnel scherpstellen. De 5-megapixelcamera aan de voorkant is de eerste frontcamera met optische beeldstabilisatie. Hiermee maak je dus altijd prachtige selfies! De HTC 10 is verkrijgbaar in de kleuren silver, grijs en goud. Bekijk de beste HTC 10 aanbiedingen hier.

Specificaties

 • 5.4-inchdisplay
 • 18-megapixelcamera
 • 32GB uitbreidbaar geheugen
 • 4GB werkgeheugen
 • Uitschuifbaar Qwerty-toetsenbord

HTC U Ultra en U Play

De HTC U Ultra het begin van de U-serie van HTC. Deze lijn smartphones is speciaal gericht op jou, de gebruiker. Zo introduceert het Sense Companion, de persoonlijke assistent van HTC. Deze assistent geeft je de hele dag belangrijke informatie en wordt slimmer en accurater naarmate je hem meer gebruikt. Dit toestel heeft ook een tweede display boven het 5,7 inch-beeldscherm! Dit secundaire OLED scherm kan altijd aan staan, maar verbruikt nauwelijks energie. Een ideale plek om altijd weer te geven wat voor jou belangrijk is dus. Zo vindt je in deze balk je notificaties of een rij apps die je zelf hebt ingesteld. De HTC U Play is het kleine broertje van de U Ultra. Zo beschikt het over een kleiner scherm van 5,2 inch en iets minder krachtige hardware.

Specificaties

 • 5.7-inchdisplay
 • 12-megapixelcamera
 • 64GB uitbreidbaar geheugen
 • 4GB werkgeheugen
 • Vingerafdrukscanner

HTC U11

De HTC U11, het vlaggenschip uit 2017 van HTC, is de opvolger van de HTC 10. De telefoon beschikt over high-end specificaties, zoals 4GB aan werkgeheugen en de Qualcomm Snapdragon 835 processor. Het is een prachtige smartphone met een uniek uiterlijk en een unieke manier van besturen. Dit komt door zijn behuizing, die geheel gemaakt is van een bijzondere glassoort en de Edge Sense functie. Edge Sense is een systeem dat registreert met hoeveel druk je in je smartphone knijpt, dit kun je gebruiken om knijpend je HTC U11 te besturen. Verder maakt de telefoon gebruik van een 3000-mAh-batterij en 64GB intern geheugen. HTC biedt met de HTC U11 voor het eerst in hun vlaggenschipmodel de mogelijkheid om zowel een singlesim als een dualsim toestel aan te schaffen.

Specificaties

 • 5.5-inchdisplay
 • 12-megapixelcamera
 • 64GB uitbreidbaar geheugen
 • 4GB werkgeheugen
 • Vingerafdrukscanner

HTC Sense

De smartphones van HTC maken gebruik van HTC Sense. HTC Sense is een soort eigen laag die HTC over Android aanbrengt. In deze interface kun je veel naar eigen smaak aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende widgets toevoegen aan de beginschermen, zoals een weer-app, een agenda, verschillende HTC-klokken en notities. Met HTC Sense wordt de gebruiksvriendelijkheid van je toestel dus verhoogd! HTC Sense wordt constant doorontwikkeld door HTC voor optimaal gebruik en plezier van je HTC-toestel. Een erg handige functie van HTC Sense is BlinkFeed. BlinkFeed is een homescreen dat vergelijkbaar is met de Live Tiles van Windows Phone. Je kiest de sociale netwerken en nieuwssites waarvan je op de hoogte wilt blijven en BlinkFeed zet ze vervolgens in chronologische volgorde op het startscherm. Op deze manier blijf je altijd up-to-date van wat je belangrijk vindt!


HTC Garantie en Reparatie

Met een HTC-smartphone krijg je twee jaar lang de 'HTC Pick up and Return garantie'. Op accessoires krijg je 6 maanden garantie. Meer weten? Kijk op de HTC Garantie & Reparatie pagina.