Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

Alles over HTC, HTC Telefoons, HTC Sense, HTC Garantie

Over HTC

HTC is een Taiwanese producent van smartphones. Het bedrijf werd opgericht in 1997 door Cher Wang en Peter Chou. HTC Corporation staat voor High Tech Computer Corporation en maakt smartphones met het besturingssysteem Android. HTC was onder andere verantwoordelijk voor de T-Mobile G1, het eerste Android-toestel ter wereld. HTC levert vaak stijlvolle smartphones met een mooi design. Daarbij proberen ze innovatief te zijn en steeds weer nieuwe functies te bedenken. Zo kwam HTC onder andere met Edge Sense, BlinkFeed, BoomSound-speakers, Duo Camera en de UltraPixel-technologie.


HTC Telefoons

Het assortiment van HTC bestaat uit drie verschillende series smartphones; de Desire-serie, de One-serie en de U-serie. De nieuwste smartphones van HTC , zoals de HTC U11+, behoren tot de laatste serie. De andere toptoestellen van HTC vallen onder de One-serie, de rest valt onder de Desire-serie. Zo is het high-end toestel HTC U11 uit 2017 de opvolger van de HTC U Ultra en de U Play. Daarvoor was de HTC 10 het vlaggenschip van het Taiwanese merk. In het verleden heeft HTC ook Windows-Phone-toestellen ontwikkeld, maar sinds 2013 niet meer


HTC U11+

Met de HTC U11+ stapte HTC in de wereld van 18:9 schermen en kleinere schermranden. Deze smartphone kan worden gezien als een verfijning van de eerdere HTC U11, dit toestel had nog wat grotere schermranden en daarbij ook een wat kleiner display. Bij deze U11+ zien we een prachtig 6-inchdsplay met een Quad HD+-resolutie voor haarscherp beeld. En dankzij de kleinere schermranden past dit display in een relatief compacte behuizing! Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 835, rekenkracht komt dit high-end toestel dus niet tekort! Verder is er een zeer goede 12-megapixelcamera aanwezig. Deze maakt gebruik van de UltraPixel-technologie voor goede foto's bij slecht licht. Ook kun je bij dit toestel in de zijkanten knijpen om bijvoorbeeld snel een app te openen. Deze innovatieve technologie heet Edge Sense en maakt de U11+ nog interessanter!

Specificaties HTC U11+

 • 6 inch Super LCD6-display
 • 12-megapixelcamera met UltraPixel 3
 • 128GB opslag, 6GB werkgeheugen
 • IP68-certificering
 • Edge Sense

HTC Desire 12(+)

HTC keert terug op de budget markt met de HTC Desire 12 en HTC Desire 12+. Bij deze toestellen hebben ze gekozen voor kleinere schermranden en een 18:9 beeldverhouding om de toestellen met een groot scherm nog relatief compact te houden. De Desire 12 beschikt dan ook over een 5.5 inch display en de Desire 12+ is voorzien van een iets groter 6-inchdisplay. Beide toestellen hebben veel te bieden voor een schappelijke prijs maar bij de Desire 12+ krijg je wel enkele fijne extra. Zo krijg je een dubbele camera voor foto's met een mooi 'bokeh'-effect en is er ook een snelle vingerafdrukscanner aanwezig aan de achterzijde. Beide toestellen hebben een premium ontwerp met vloeiende oppervlaktes zoals we dat ook zien bij de U-lijn van HTC.

Specificaties HTC Desire 12+

 • 6-inchdisplay
 • 13- en 2-megapixelcamera
 • 32GB uitbreidbaar geheugen
 • 3GB werkgeheugen
 • Vingerafdrukscanner

HTC U11

De HTC U11, het vlaggenschip uit 2017 van HTC, is de opvolger van de HTC 10. De telefoon beschikt over high-end specificaties, zoals 4GB aan werkgeheugen en de Qualcomm Snapdragon 835 processor. Het is een prachtige smartphone met een uniek uiterlijk en een unieke manier van besturen. Dit komt door zijn behuizing, die geheel gemaakt is van een bijzondere glassoort en de Edge Sense functie. Edge Sense is een systeem dat registreert met hoeveel druk je in je smartphone knijpt, dit kun je gebruiken om knijpend je HTC U11 te besturen. Verder maakt de telefoon gebruik van een 3000-mAh-batterij en 64GB intern geheugen. HTC biedt met de HTC U11 voor het eerst in hun vlaggenschipmodel de mogelijkheid om zowel een singlesim als een dualsim toestel aan te schaffen.

Specificaties

 • 5.5-inchdisplay
 • 12-megapixelcamera
 • 64GB uitbreidbaar geheugen
 • 4GB werkgeheugen
 • Vingerafdrukscanner

HTC Sense

De smartphones van HTC maken gebruik van HTC Sense. HTC Sense is een soort eigen laag die HTC over Android aanbrengt. In deze interface kun je veel naar eigen smaak aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende widgets toevoegen aan de beginschermen, zoals een weer-app, een agenda, verschillende HTC-klokken en notities. Met HTC Sense wordt de gebruiksvriendelijkheid van je toestel dus verhoogd! HTC Sense wordt constant doorontwikkeld door HTC voor optimaal gebruik en plezier van je HTC-toestel. Een erg handige functie van HTC Sense is BlinkFeed. BlinkFeed is een homescreen dat vergelijkbaar is met de Live Tiles van Windows Phone. Je kiest de sociale netwerken en nieuwssites waarvan je op de hoogte wilt blijven en BlinkFeed zet ze vervolgens in chronologische volgorde op het startscherm. Op deze manier blijf je altijd up-to-date van wat je belangrijk vindt!


HTC Garantie en Reparatie

Met een HTC-smartphone krijg je twee jaar lang de 'HTC Pick up and Return garantie'. Op accessoires krijg je 6 maanden garantie. Meer weten? Kijk op de HTC Garantie & Reparatie pagina.