‹ Alle nieuwsberichten

Met je nieuwe abonnement naar Valhalla Festival

Met je nieuwe abonnement naar Valhalla Festival

Het indoor festivalseizoen staat voor de deur en ook ons Power Team trekt er weer op uit om jou van een gratis volle powerbank te voorzien. Nooit meer een lege accu, dat is ons motto!

Na vier glorieuze en uitverkochte edities geeft ’s werelds meest adembenemende wintercircus voor de vijfde keer een ‘acte de presence’ in de RAI Amsterdam. Op zaterdag 17 december verleidt Valhalla Festival opnieuw de realiteit met het absurde, in een grenzeloze wereld waar de werkelijkheid geen draagkracht geniet. Snoer het gangbare een nachtlang de mond en laat je vervoeren in de gedeelde droom die Valhalla heet. DEZE ACTIE IS VERLOPEN

Gratis volle powerbanks

In samenwerking met Valhalla Festival staat Belsimpel.nl ook hier met haar Power Team voor je klaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over de accu van je smartphone bij ons kun je altijd terecht voor een gratis volle powerbank! Je vindt ons in The Great Wall!

In 1,5 uur weer een volle accu

Onze powerbanks zijn geschikt voor ieder toestel en zorgen ervoor dat je telefoon binnen 1,5 uur weer vol is. Ondertussen kun jij gewoon verder dansen op De Jeugd van Tegenwoordig, The Flexican & SEF, Girls Love DJs en ben je gegarandeerd de hele nacht voorzien van genoeg stroom. Kun je aan het eind van de nacht in ieder geval je vrienden bellen om te vragen waar ze uithangen!

Winactie

Wil jij 17 december de realiteit met het absurde in een grenzeloze wereld ervaren? Lees snel verder hoe onze winactie werkt en wie weet sta jij 17 december te genieten van het ultieme wintercircus!

Hoe werkt het?

  1. Heb jij een abonnement tussen 1 en 15 december afgesloten?
  2. Stuur jouw volledig naam, e-mailadres en ordernummer naar winacties@belsimpel.nl
  3. Maak kans op 2 tickets voor Valhalla Festival

*Meedoen kan tot 15 december 23:59 uur. Prijswinnaars worden 16 december voor 13:00 uur bericht.

Tot 17 december!

Meer nieuws over: