‹ Alle nieuwsberichten

Mogelijke afbeeldingen van BlackBerry Mercury verschijnen online

Mogelijke afbeeldingen van BlackBerry Mercury verschijnen online

Mogelijke foto’s van de BlackBerry Mercury zijn online opgedoken. Met de komst van de Mercury neemt BlackBerry voorgoed afscheid van de smartphoneproductie. Deze actie is inmiddels verlopen.

Fysiek toetsenbord

Als we de afbeeldingen en geruchten mogen geloven krijgt de Mercury een touchscreen en een fysiek qwerty-toetsenbord. De BlackBerry Priv verscheen onlangs al met een uitschuifbaar toetsenbord. Volgens BlackBerry CEO John Chen krijgt de Mercury een toetsenbord dat volledig in het toestel geïntegreerd is, zodat je niet elke keer je scherm uit hoeft te schuiven. De BlackBerry Bold en Curve hadden ook zo’n toetsenbord en stiekem hebben we die toestellen toch een beetje gemist. Houd wel rekening met een andere naam dan ‘Mercury’ want mogelijk is dit een codenaam voor het nieuwe toestel.

Onderstaande foto’s zijn afkomstig van Weibo. Dit Chinese social media platform geeft mogelijk een sneak preview van de BlackBerry Mercury, met nadruk op mogelijk. De bron kan niet bevestigd worden en er is geen extra informatie toegevoegd, maar het lijkt wel op een realistische afbeelding. BlackBerry is sinds de komst van de Priv overgestapt op het besturingssysteem Android. De navigatieknoppen die zichtbaar zijn op onderstaande afbeeldingen zijn herkenbaar voor Android. Verder is er een frontcamera en speaker aanwezig.

”Mercury”

Specificaties

Naar verluidt is de BlackBerry Mercury uitgerust met een 4.5 inch hd-scherm, een Snapdragon 625-chip en 3GB aan werkgeheugen. Onder de motorkap is er mogelijk een 3400 mAh accu aanwezig en hebben de hoofd- en frontcamera respectievelijk 18 en 8 megapixels. Informatie over de specificaties kan makkelijk gemanipuleerd worden, daarom nemen we deze informatie slechts met een korreltje zout. Maar het lijkt erop dat de BlackBerry Mercury een toptoestel wordt en we kijken er naar uit om de BlackBerry Mercury binnenkort te laten zien! Er is tot nu toe nog geen releasedatum vermeld, waarschijnlijk duurt het nog even voordat de BlackBerry Mercury aangekondigd wordt.

Houd Belsimpel.nl in de gaten voor het laatste nieuws over de BlackBerry Mercury en wie weet ben jij straks de eerste die met dit toestel over straat loopt!

Bron: All About Phones

Meer nieuws over: