‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 48 2016

Het laatste telecomnieuws van week 48 2016

De Apple AirPods zijn in zicht, Netflix krijgt eindelijk een offline-modus en vanaf nu kun je spelletjes spelen in Facebook Messenger. Lees het weekoverzicht voor het nieuws van afgelopen week!

Komen de AirPods eraan?

AirPodsApple-directeur Tim Cook zou in een e-mail aan een klant gezegd hebben dat Apple de draadloze oordopjes komende weken gaat leveren. Uitgaande van de opmaak van de mail lijkt het erop dat de mail afkomstig is van Apples hoofdkantoor. Cook zou de klant het volgende gemaild hebben: “Sorry voor de vertraging. We zijn ze aan het afmaken en ik reken erop dat we in de komende weken beginnen met de levering.” Apple presenteerde de AirPods tegelijkertijd met de iPhone 7 maar om een niet nader genoemde reden stelde de fabrikant de levering uit. De AirPods verbinden zich via Bluetooth met smartphones en beschikken over microfoons, zodat gebruikers kunnen bellen of stemcommando’s kunnen geven aan Siri. De accuduur van de oortjes is 5 uur, maar dankzij de acculading in de doos hebben de doos en oortjes samen een accuduur van 25 uur.

Bron: Tweakers

Netflix krijgt een offline-modus

NetflixEindelijk! Netflix heeft een offline-modus aangekondigd. Zo kun je ook zonder internetverbinding genieten van je favoriete films en series. Het heeft even geduurd, maar vanaf deze week wordt de offline-modus wereldwijd uitgerold. Er kleven vooralsnog enkele beperkingen aan het aanbod want vooralsnog kun je slechts enkele Netflix-series downloaden en offline kijken. Onder andere Orange is the New Black, The Crown en Narcos behoren tot de eerste groep. De komende weken wordt het aanbod uitgebreid, maar het is nog niet precies duidelijk hoe breed het aanbod precies gaat worden. Hoe werkt de offline-modus? Kies de titel die je offline wil kijken en klik op het downloadicoontje naast de film. Als de download voltooid is, vind je de film of serie terug onder ‘Mijn Downloads’.

Bron: Androidplanet

Facebook lanceert gameplatform in Messenger

MessengerKlassiekers als Pacman, Arkanoid en Space Invaders zijn toegevoegd aan Facebook Messenger. Gebruikers kunnen in de nieuwste versie van de Facebook-app voor iOS en Android op het controller-incoontje klikken om de lijst met games te openen. Het is ook mogelijk om vrienden uit te dagen voor een spelletje. Facebook Messenger heeft ruim 1 miljard actieve gebruikers . De Instant Games zijn in eerste instantie in dertig landen te spelen. De rest van de wereld volgt later. De behaalde scores kunnen na afloop worden vergeleken, wie weet sta jij bovenaan de ranglijst!

Bron: Nu.nl

Meer nieuws over: