Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Grensabonnementen van Vodafone en KPN

Vrijdag 27 februari 2009, 09:40:40

Vodafone en KPN introduceren speciale grensabonnementen om het probleem van ongemerkt roamen op te lossen. Wie nu in de grensstreek belt, loopt het risico om ongemerkt via een buitenlands netwerk te bellen, wat hoge kosten met zich mee kan brengen.

Buurlandenblox

De bundel van Vodafone gaat 'buurlandenblox' heten en zal vanaf mei beschikbaar zijn. Dit is een uitbreiding op een bestaand abonnement, en zorgt ervoor dat met voor €4,50 per maand kan bellen via Duitse en Belgische netwerken voor €0,25 per minuut. Met name bij UMTS-verbindingen zijn gevoelig voor overschakelen naar een sterker buitenlands netwerk binnen 15km van de grens, iets dat nu geen hoge kosten meer met zich mee hoeft te brengen.

Buurlandenbundel

Het vergelijkbare aanbod van KPN krijgt de naam 'buurlandenbundel' mee en gaat €5 in de maand kosten. Ook hier bedraagt het tarief voor bellen via Duitse en Belgische netwerken €0,25 per minuut. T-Mobile is niet van plan een soortgelijke optie aan te gaan bieden, volgens de provider gaat het hier maar om een zeer klein probleem.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl