‹ Alle nieuwsberichten

Geruchten over de nieuwe Galaxy A (2017) serie

Geruchten over de nieuwe Galaxy A (2017) serie

Er gaan geruchten dat Samsung in de komende maanden haar nieuwe line-up voor de Galaxy A-serie bekend gaat maken. De Galaxy A-serie bestaat uit midrange toestellen met een luxe uiterlijk, meestal met een prijs tussen de 300 en 500 euro. Nieuwe modellen in deze serie worden door Samsung meestal in december of januari onthuld.

Er komen steeds meer geruchten over deze nieuwe Galaxy A-serie, we hebben de belangrijkste voor je op een rijtje gezet.

Waarschijnlijk drie nieuwe toestellen

De geruchten voorspellen dat er drie nieuwe modellen in de Galaxy A-serie (2017) aangekondigd zullen worden. Het zou gaan om de Galaxy A3 (2017), Galaxy A5 (2017) en de Galaxy A7 (2017). Het verschil tussen de toestellen zit hem in de specificaties en de grootte van het scherm. Doorgaans is de Galaxy A3 het instapmodel en de Galaxy A7 het toestel met de beste specificaties en het grootste scherm.

Luxe design

De vorige Galaxy A-serie viel vooral op door het design. De toestellen hadden een luxe uitstraling door het gebruik van glas en metaal. Verschillende bronnen voorspellen dat dit ook zal gaan gelden voor de Galaxy A (2017) serie. Daarnaast zijn de verwachtingen dat de modellen in deze serie sterk gaan lijken op de Galaxy S7, het topmodel van Samsung. Dit houdt in dat de toestellen een dunne behuizing zullen gaan krijgen met een luxe uitstraling door het gebruik van glas en metaal.

Specificaties nog niet helemaal duidelijk

Over de specificaties is nog veel onduidelijkheid. De geruchten voorspellen dat de Galaxy A3 (2017) een 4,7 inch AMOLED-scherm zal krijgen met een resolutie van 1280x720 pixels. Daarnaast zal dit model waarschijnlijk aan de achterkant een 13-megapixelcamera hebben. Voor selfies kun je de 8-megapixelcamera aan de voorkant gebruiken. De Galaxy A3 zal waarschijnlijk draaien op een 1.5 GHz octacore-processor.

De Galaxy A5 (2017) zal waarschijnlijk een groter scherm krijgen van 5.5 inch met een resolutie van 1920x1080 pixels. Foto’s kun je waarschijnlijk maken met de 16-megapixelcamera aan de achterkant en de 8-megapixelcamera aan de voorkant. Dit model zal vermoedelijk ook draaien op een octacore-processor met 3 GB werkgeheugen.

Ten slotte zal de Galaxy A7 waarschijnlijk over een 5.7 inch 1080p Super AMOLED-scherm beschikken. Ook voorspellen verschillende bronnen dat dit model een 16-megapixelcamera aan zowel de voor- als aan de achterkant van het toestel zal hebben. Tenslotte wordt er ook gesproken over een vingerafdrukscanner.

Het is nog niet duidelijk of deze geruchten ook echt allemaal kloppen. Daarvoor zullen we moeten wachten op de officiële introductie van Samsung. Houd tot die tijd vooral onze website in de gaten!

Bronnen: Androidplanet en Sammobile

Meer nieuws over: