Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Ontvang 100,- retour op je Sony Xperia X Compact!

Ontvang 100,- retour op je Sony Xperia X Compact!

Schaf je tussen 21 november 2016 en 5 februari 2017 een Sony Xperia X Compact aan, los of in combinatie met een abonnement? Dan kom jij in aanmerking voor een indrukwekkende actie! Registreer je toestel via de actiepagina van Sony en binnen 4 weken krijg je €100,- terug op je rekening gestort!

Sony Xperia X Compact

cashback sony

De Sony Xperia X Compact heeft de inhoud en capaciteiten van een high-end toestel, maar past wel gemakkelijk in je broekzak. Een geavanceerde Sony-camera is in het toestel aanwezig die geen enkele moeite heeft met het vastleggen van beweging. Dankzij de innovatieve drievoudige beeldsensortechnologie kun je bewegende objecten fotograferen met de scherpste details, zelfs bij weinig licht. De Xperia X Compact is slechts 4,6 inch groot. Het toestel neem je gemakkelijk overal mee naartoe zodat je ieder moment haarscherp vast kunt leggen. De camera heeft slechts 0,6 seconden nodig om op te starten en een foto te maken.

De Sony Xperia X Compact is niet alleen voorzien van een goede 23-megapixelcamera, maar ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Het toestel is afgewerkt met hoogglans waardoor het net lijkt alsof de Xperia X Compact gemaakt is van heel fijn keramiek. De drie varianten, Universe Black, stijlvol wit en Mist Blue, zijn alle drie even strak en modern. Daarnaast is de Xperia X Compact een toestel dat elke dag een beetje slimmer wordt. Op ongeëvenaarde en unieke wijze leert de smartphone hoe jij je telefoon gebruikt en past zich daarop aan.

€100,- cashback

Schaf je voor 5 februari 2017 een Sony Xperia X Compact aan? Dan kom je in aanmerking voor de €100,- cashback! Het enige dat jij hoeft te doen is je te registreren op deze website. Heb je een foto van de IMEI code en een kopie van het aankoopbewijs bij de hand? Dan ben je al een heel eind. Registreren is mogelijk t/m 19 februari 2017. Heel veel plezier met je nieuwe toestel!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei Mate 10 Lite Black

Huawei Mate 10 Lite Black

 
Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.