‹ Alle nieuwsberichten

Ontvang €100,- retour op je Sony Xperia X Compact!

Ontvang €100,- retour op je Sony Xperia X Compact!

Schaf je tussen 21 november 2016 en 5 februari 2017 een Sony Xperia X Compact aan, los of in combinatie met een abonnement? Dan kom jij in aanmerking voor een indrukwekkende actie! Registreer je toestel via de actiepagina van Sony en binnen 4 weken krijg je €100,- terug op je rekening gestort!

Sony Xperia X Compact

cashback sony

De Sony Xperia X Compact heeft de inhoud en capaciteiten van een high-end toestel, maar past wel gemakkelijk in je broekzak. Een geavanceerde Sony-camera is in het toestel aanwezig die geen enkele moeite heeft met het vastleggen van beweging. Dankzij de innovatieve drievoudige beeldsensortechnologie kun je bewegende objecten fotograferen met de scherpste details, zelfs bij weinig licht. De Xperia X Compact is slechts 4,6 inch groot. Het toestel neem je gemakkelijk overal mee naartoe zodat je ieder moment haarscherp vast kunt leggen. De camera heeft slechts 0,6 seconden nodig om op te starten en een foto te maken.

De Sony Xperia X Compact is niet alleen voorzien van een goede 23-megapixelcamera, maar ziet er ook nog eens uit om door een ringetje te halen. Het toestel is afgewerkt met hoogglans waardoor het net lijkt alsof de Xperia X Compact gemaakt is van heel fijn keramiek. De drie varianten, Universe Black, stijlvol wit en Mist Blue, zijn alle drie even strak en modern. Daarnaast is de Xperia X Compact een toestel dat elke dag een beetje slimmer wordt. Op ongeëvenaarde en unieke wijze leert de smartphone hoe jij je telefoon gebruikt en past zich daarop aan.

€100,- cashback

Schaf je voor 5 februari 2017 een Sony Xperia X Compact aan? Dan kom je in aanmerking voor de €100,- cashback! Het enige dat jij hoeft te doen is je te registreren op de website van Sony. Heb je een foto van de IMEI code en een kopie van het aankoopbewijs bij de hand? Dan ben je al een heel eind. Registreren is mogelijk t/m 19 februari 2017. Heel veel plezier met je nieuwe toestel!

Meer nieuws over: