‹ Alle nieuwsberichten

Dichtbij in het buitenland met Vodafone Red en Black

Dichtbij in het buitenland met Vodafone Red en Black

Ga je regelmatig op citytrip of breng je standaard een paar maanden per jaar door elders in Europa? Dan is een van de vernieuwde Vodafone Red- en Black-abonnementen iets voor jou! Sinds 21 november gebruik je de MB’s, minuten en sms’jes uit je bundel in ruim veertig Europese landen. 

Zonder bijkomende kosten, deze extra is gewoon Part of the Deal! Onbezorgd facetimen vanaf de piste of de foto’s van je citytrip direct op Facebook of Instagram plaatsen – met de vernieuwde Red- en Black-abonnementen kan het allemaal én direct vanaf je bestemming. Zowel nieuwe als verlengende klanten van Vodafone gebruiken vanaf 21 november de data, belminuten en sms’jes uit hun bundel in meer dan veertig Europese landen. Niet alleen alle landen uit de EU, maar ook landen als Turkije en Albanië behoren tot deze Vodafone Voordeellanden. Je gebruikt je smartphone in de rest van Europa dus gewoon net als thuis! Met deze update loopt Vodafone vooruit op de aangescherpte Europese roamingregelgeving van 2017, die kosten voor roaming in de EU afschaft.

Bij de Red-abonnementen kies je tussen 1,5 GB, 5 GB of 12 GB om te gebruiken in Nederland en de andere Europese landen. Het Black-abonnement beschikt over 25 GB om mee te internetten in de Vodafone Voordeellanden. Bellen en sms’en doe je in deze landen bij de vier abonnementen volledig onbeperkt. Daarnaast ontvang je bij de abonnementen een extra belbundel om vanuit Nederland naar Europese landen te bellen. Bij de drie Red-varianten beschik je over 20, 40 of 60 minuten, afhankelijk van de grootte van het gekozen abonnement. Bij het Black-abonnement krijg je zelfs een bundel om onbeperkt mee te bellen naar de voordeellanden!

Is het je gelukt om je hele maandelijkse internetbundel te verbruiken? Vodafone biedt vanaf 21 november ook nieuwe aanvullende bundels van 1 GB, 3 GB, 5 GB en 10 GB. Deze bundels zijn ook in de veertig Europese landen te gebruiken, zodat je nooit zonder internet komt te zitten.

Met de vernieuwde Red- en Black-abonnementen van Vodafone ben je dus altijd dicht bij huis, ook al ben je op reis. Wil je ook een abonnement dat te gebruiken is in de hele EU? Je vindt de abonnementen van Vodafone op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over: