Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Dichtbij in het buitenland met Vodafone Red en Black

Dichtbij in het buitenland met Vodafone Red en Black
Dinsdag 22 november 2016

Ga je regelmatig op citytrip of breng je standaard een paar maanden per jaar door elders in Europa? Dan is een van de vernieuwde Vodafone Red- en Black-abonnementen iets voor jou! Sinds 21 november gebruik je de MB’s, minuten en sms’jes uit je bundel in ruim veertig Europese landen. 

Zonder bijkomende kosten, deze extra is gewoon Part of the Deal! Onbezorgd facetimen vanaf de piste of de foto’s van je citytrip direct op Facebook of Instagram plaatsen – met de vernieuwde Red- en Black-abonnementen kan het allemaal én direct vanaf je bestemming. Zowel nieuwe als verlengende klanten van Vodafone gebruiken vanaf 21 november de data, belminuten en sms’jes uit hun bundel in meer dan veertig Europese landen. Niet alleen alle landen uit de EU, maar ook landen als Turkije en Albanië behoren tot deze Vodafone Voordeellanden. Je gebruikt je smartphone in de rest van Europa dus gewoon net als thuis! Met deze update loopt Vodafone vooruit op de aangescherpte Europese roamingregelgeving van 2017, die kosten voor roaming in de EU afschaft.

Bij de Red-abonnementen kies je tussen 1,5 GB, 5 GB of 12 GB om te gebruiken in Nederland en de andere Europese landen. Het Black-abonnement beschikt over 25 GB om mee te internetten in de Vodafone Voordeellanden. Bellen en sms’en doe je in deze landen bij de vier abonnementen volledig onbeperkt. Daarnaast ontvang je bij de abonnementen een extra belbundel om vanuit Nederland naar Europese landen te bellen. Bij de drie Red-varianten beschik je over 20, 40 of 60 minuten, afhankelijk van de grootte van het gekozen abonnement. Bij het Black-abonnement krijg je zelfs een bundel om onbeperkt mee te bellen naar de voordeellanden!

Is het je gelukt om je hele maandelijkse internetbundel te verbruiken? Vodafone biedt vanaf 21 november ook nieuwe aanvullende bundels van 1 GB, 3 GB, 5 GB en 10 GB. Deze bundels zijn ook in de veertig Europese landen te gebruiken, zodat je nooit zonder internet komt te zitten.

Met de vernieuwde Red- en Black-abonnementen van Vodafone ben je dus altijd dicht bij huis, ook al ben je op reis. Wil je ook een abonnement dat te gebruiken is in de hele EU? Je vindt de abonnementen van Vodafone op Belsimpel.nl!

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl