‹ Alle nieuwsberichten

Maak kans op een longboard van Wiko met ingebouwde speaker!

Maak kans op een longboard van Wiko met ingebouwde speaker!

Let op: deze actie is verlopen. Longboards zijn helemaal hip – ze zijn stylish, stoer, en krijgen je snel van punt A naar punt B. Met je eigen, bijpassende soundtrack maak je je longboard-avonturen helemaal af. En hierom heeft Wiko nu een toffe actie: Bij aankoop van een Wiko UFeel of UFeel Lite maak je kans op een longboard met ingebouwde speaker!

Je leest het goed: Wiko geeft 15 longboards met ingebouwde speaker weg! Hiermee heb je altijd je eigen muziek bij je. Perfect om snel je weg te vinden naar een middag in het park met je vrienden, of om over straat te racen met toepasselijke filmmuziek!Wiko

Om die muziek mee af te spelen heb je natuurlijk ook een goede telefoon nodig – zoals de Wiko UFeel of UFeel Lite! Beide toestellen zijn onderdeel van de UFeel-lijn van Wiko, die bestaat uit scherp geprijsde toestellen, die toch voorzien zijn van een stijlvol uiterlijk. Zowel de UFeel als de UFeel Lite zijn voorzien van een unieke vingerafdruksensor. Wiko laat je namelijk verschillende vingerafdrukken koppelen aan verschillende acties. Zo open je bijvoorbeeld Facebook met je wijsvinger, of bel je je oma met je duim.

Ook zijn beide toestellen voorzien van een goed stel camera's. Je maakt altijd selfies in 5 megapixels. Je omgeving vastleggen doe je daarnaast met de UFeel Lite-camera van 8 megapixels, of de UFeel-camera van 13 megapixels. Zowel de camera van de UFeel, als van de UFeel Lite zijn voorzien van autofocus. Ook beschikken beide toestellen over een flitser. Je foto's worden dus altijd haarscherp en zijn bovendien goed belicht!

Dus – ook kans maken op een van de longboards bij zo'n geweldig Wiko-toestel? Bestel dan tussen 21 november en 31 januari 2017 een Wiko UFeel, of een Wiko UFeel Lite bij Belsimpel.nl. Meld je vervolgens aan via deze link. Wie weet trek jij er dan in de lente van 2017 op uit met je eigen van speakers voorziene longboard!

Meer nieuws over: