‹ Alle nieuwsberichten

Het laatste telecomnieuws van week 45 2016

Het laatste telecomnieuws van week 45 2016

Onbeperkt hulp van Apple met nieuwe app, de uitrol van Android 7.0 Nougat en Facebook wordt diverser. Lees het weekoverzicht voor het nieuws van afgelopen week!

Nieuwe Support-app van Apple als eerste in Nederland uit

Apple

Problemen met je iPhone? Met de nieuwe app van Apple is het heel gemakkelijk om een antwoord te vinden. De app geeft een overzicht van alle apparaten die aan je Apple-account zijn gekoppeld. Als je op het juiste apparaat klikt, komt er een bijpassende lijst met mogelijke problemen in beeld. Voor de problemen worden verschillende tips en oplossingen getoond. Als het probleem niet in de lijst staat of als het je niet lukt om het probleem op te lossen, dan biedt de app de mogelijkheid om met Apple contact op te nemen of een telefoongesprek in te plannen. Apple had al een website waarmee je ondersteuning voor apparaten kon krijgen, maar met de app is het nu nog makkelijker om een antwoord te vinden op al je vragen. De app is vooralsnog als enige in Nederland te downloaden, we hebben de primeur!

Bron: Tweakers

Testversie van Android 7.0 Nougat voor Galaxy S7 verspreid

Android

Afgelopen woensdag is de uitrol van de testversie van Android 7.0 Nougat begonnen. Vooralsnog is de testversie alleen te downloaden voor de Galaxy S7 en S7 Edge. De testperiode duurt tot minimaal half december, wat erop wijst dat de update voor alle toestellen nog wel even op zich laat wachten. Heb je een Galaxy S7 of S7 Edge en wil je graag Android 7.0 uitproberen? Volgens Samsung kan dit door de applicatie Galaxy Beta Programme te downloaden via Galaxy Apps. Vermoedelijk is de definitieve versie voor alle gebruikers na half december te downloaden. Onlangs bracht Google de Pixel en de Pixel XL uit in combinatie met Android 7.1.

Bron: Androidplanet

Facebookusers moeten meer zien dan alleen het nieuws waar ze het mee eens zijn

Facebook

Directeur en oprichter Marc Zuckerberg zegt dat Facebook gaat zoeken naar manieren waarop gebruikers diverser nieuws te zien krijgen. De Facebook-topman wil graag dat zijn sociale netwerk een ‘goede impact’ heeft op de wereld. Meer dan anderhalf miljard gebruikers van de sociale netwerksite kunnen een positieve invloed uitoefenen op de democratie, mits het nieuws diverser is dan nu het geval is. Ook komt Zuckerberg terug op de beschuldiging dat nepnieuws op Facebook invloed zou hebben gehad op de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen eerder deze week, waarbij Donald Trump een onverwachte overwinning behaalde. “Als je gelooft dat nepnieuws zoveel invloed had, dan heb je de boodschap niet begrepen die Trump-stemmers tijdens deze verkiezingen hebben willen meegeven.”

Bron: Tweakers

 

Meer nieuws over: