‹ Alle nieuwsberichten

Komt Samsung in 2017 met een opvouwbare smartphone?

Komt Samsung in 2017 met een opvouwbare smartphone?

Op internet is een afbeelding van Samsung opgedoken waarop een opvouwbare smartphone met een buigbaar scherm te zien is. Eerder dit jaar is al een patent naar buiten gekomen waarop de techniek achter het patent te zien was.

Opvouwbare telefoon

Verwacht wordt dat Samsung dit toestel in 2017 op de markt gaat brengen. Dit komt overeen met eerdere berichten. Er gaan namelijk al langer geruchten over dat Samsung bezig is om buigbare schermen in nieuwe toestellen te stoppen. Zo kwam er in maart dit jaar al een ander patent naar buiten waarop hetzelfde toestel te zien was. Bij Samsung staat dit toestel bekend als 'Project Valley'. Andere bronnen denken echter dat het toestel mogelijk de Samsung Galaxy X gaat heten. Niet alleen Samsung lijkt bezig te zijn met opvouwbare smartphones. Ook LG presenteert komend jaar waarschijnlijk haar eerste opvouwbare smartphone.

Opvouwbare Samsung Opvouwbare Samsung

Het jaar 2017 belooft een spannend jaar te worden op smartphonegebied met onder andere de nieuwe Apple iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Wij zijn erg benieuwd hoe fabrikanten zich aankomend jaar weer van elkaar gaan onderscheiden. Dit nieuws over een opvouwbare smartphone van Samsung belooft in ieder geval al veel goeds!

Wil je meer weten over dit toestel en andere mogelijk toekomstige toestellen? Houd dan vooral het laatste nieuws in de gaten op onze website!

Bron: Tweakers

Meer nieuws over: