Klantenservice open tot 23.30 uur Orderstatus

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Komt Samsung in 2017 met een opvouwbare smartphone?

Komt Samsung in 2017 met een opvouwbare smartphone?
Vrijdag 11 november 2016

Op internet is een afbeelding van Samsung opgedoken waarop een opvouwbare smartphone met een buigbaar scherm te zien is. Eerder dit jaar is al een patent naar buiten gekomen waarop de techniek achter het patent te zien was.

Opvouwbare telefoon

Verwacht wordt dat Samsung dit toestel in 2017 op de markt gaat brengen. Dit komt overeen met eerdere berichten. Er gaan namelijk al langer geruchten over dat Samsung bezig is om buigbare schermen in nieuwe toestellen te stoppen. Zo kwam er in maart dit jaar al een ander patent naar buiten waarop hetzelfde toestel te zien was. Bij Samsung staat dit toestel bekend als 'Project Valley'. Andere bronnen denken echter dat het toestel mogelijk de Samsung Galaxy X gaat heten. Niet alleen Samsung lijkt bezig te zijn met opvouwbare smartphones. Ook LG presenteert komend jaar waarschijnlijk haar eerste opvouwbare smartphone.

Opvouwbare Samsung Opvouwbare Samsung

Het jaar 2017 belooft een spannend jaar te worden op smartphonegebied met onder andere de nieuwe Apple iPhone 8 en de Samsung Galaxy S8. Wij zijn erg benieuwd hoe fabrikanten zich aankomend jaar weer van elkaar gaan onderscheiden. Dit nieuws over een opvouwbare smartphone van Samsung belooft in ieder geval al veel goeds!

Wil je meer weten over dit toestel en andere mogelijk toekomstige toestellen? Houd dan vooral het laatste nieuws in de gaten op onze website!

Bron: Tweakers

Meer nieuws over:

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Wileyfox Swift 2X Blue

Wileyfox Swift 2X Blue

 
Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

Samsung Galaxy J5 (2016) J510 Black

 
Lenovo P2 Grey

Lenovo P2 Grey

 
Motorola Moto G5 Grey

Motorola Moto G5 Grey

 
Huawei P9 Lite Black

Huawei P9 Lite Black

 

Laatste tweets van Belsimpel.nl