‹ Alle nieuwsberichten

Nooit meer een lege accu met het Power Team van Belsimpel.nl

Nooit meer een lege accu met het Power Team van Belsimpel.nl

Het indoor festivalseizoen staat weer voor de deur en ook ons Power Team trekt er weer op uit om jou van gratis volle powerbanks te voorzien. Nooit meer een lege accu, dat is ons motto!

Een lege accu vinden wij niet meer van deze tijd en daarom zijn wij de Powerbooth gestart. Wij reizen zoveel mogelijk festivals af om jou te voorzien van gratis volle powerbanks, zodat jij de leukste selfies kan maken en je favoriete dj’s op jouw manier kunt vastleggen. Tijdens het outdoor seizoen gingen wij al van start, misschien heb je ons al gespot op Appelpop, STRAF_WERK of Pleinvrees!

In 1,5 uur weer een volle accu

Onze powerbanks zijn geschikt voor ieder toestel en zorgen ervoor dat je telefoon binnen 1,5 uur weer vol is. Ondertussen kun jij gewoon verder dansen op Headhunterz, Sandro Silva en Wildstylez en ben je gegarandeerd de hele nacht voorzien van genoeg stroom. Kun je aan het eind van de nacht in ieder geval je vrienden kunt bellen om te vragen waar ze uithangen!

Winactie

3 december voorzien we de festivalbezoekers van Essential Festival The Experiment of Times in MECC Maastricht van gratis volle powerbanks. Wil jij daar bij zijn? Volg dan de onderstaande stappen en maak kans op twee tickets!

Hoe werkt het?

  1. Surf snel naar onze Facebookpagina;
  2. Like de Facebookpagina van Belsimpel.nl;
  3. Maak de volgende slogan af in een reactie onder het Essential Festival-bericht: ‘Als ik in de tijd kon reizen dan…’;
  4. Maak kans op twee tickets voor Essential Festival!

Zien we je 3 december bij onze Powerbooth op Essential Festival?

Meer nieuws over: