‹ Alle nieuwsberichten

Tijdelijk bluetooth-headset cadeau bij Alcatel Shine Lite!

Tijdelijk bluetooth-headset cadeau bij Alcatel Shine Lite!

Let op: Deze actie is verlopen. De Alcatel Shine Lite is een bijzonder toestel met een stralend uiterlijk. Nu maak je bovendien helemaal de blits met dank aan de gratis JBL-headset ter waarde van €49,99 die je krijgt bij aankoop van de Alcatel Shine Lite!

Alcatel staat al jaren bekend om de superscherpe prijs-kwaliteitverhouding van hun toestellen, en de Shine Lite is hier geen uitzondering op. De combinatie van afgerond glas met metaal zorgt voor een strak afgewerkte telefoon die prettig in je hand ligt. Prettig aan de Shine Lite is daarnaast het superheldere HD-display. Hiermee is je scherm altijd goed te lezen, ook in vol zonlicht!

Alcatel Shine Lite

De Shine Lite is standaard voorzien van Android 6.0 Marshmallow. Hiermee heb je standaard een telefoon die je geheel naar je eigen hand kunt zetten. Bovendien heb je toegang tot allerlei handige snufjes van Google, zoals de Google Play Store. Hier heb je de keuze uit miljoenen apps en games. Om al je applicaties en media op te slaan, beschikt de Shine Lite over ruimte voor een microSD-kaart.

Maar het allermooist is nu natuurlijk dat je er een fantastische JBL-headset bij cadeau krijgt! Hiermee luister je in topkwaliteit naar al je lievelingsnummers. Daarnaast heb je met deze headset geen gedoe meer met snoeren die in de knoop raken. Je koppelt de koptelefoon nu namelijk gewoon aan je telefoon door middel van bluetooth.

Lijkt het jou ook wel wat? Al je muziek altijd bij de hand op zo'n mooie Shine Lite, en die vervolgens in hoge kwaliteit kunnen afspelen via de JBL-headset? Om in aanmerking te komen voor deze actie moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je hebt je Alcatel Shine Lite gekocht binnen de periode van 7-11-2016 tot 31-01-2017.
  • Je registreert je aankoop voor 14-02-2017 op www.alcatelpromotions.com
  • Maximaal één headset per toestel

Meer nieuws over: