‹ Alle nieuwsberichten

iPhone SE krijgt in 2017 mogelijk geen upgrade

iPhone SE krijgt in 2017 mogelijk geen upgrade

Normaal gesproken voorziet Apple alle iPhones een jaar na de release van een grote upgrade, maar het lijkt erop dat de SE in 2017 wordt overgeslagen.

Handzaam toestel

Volgens Ming-Chi Kuo, die in het verleden vaker heeft bewezen dat hij over de juiste informatie beschikt, kan de iPhone SE zijn eerste verjaardag niet vieren met een nieuwe variant van dit toestel. Apple neemt mogelijk de iPhone SE niet op in het programma, omdat het bedrijf een stuk minder verdient aan de SE. Dit zou de verkoop van de duurdere modellen ‘kannibaliseren’ en Apple heeft ervoor gekozen om de verkoop van onder andere de iPhone 7 en iPhone 7 Plus niet te beperken.

De iPhone SE kwam in maart van dit jaar op de markt. Het toestel is perfect voor iedereen die graag een relatief kleine smartphone wil, maar toch met de specificaties van de duurdere toestellen. Zo zou de iPhone SE volgens velen niet onderdoen voor de iPhone 6S. Het toestel bleek zelfs populairder dan Apple had verwacht bij de lancering. Zo populair, dat Apple heeft besloten om de stekker uit de SE te trekken. Maar liefhebbers van de SE hoeven niet te treuren, het toestel is aan de binnenkant voorzien van dusdanig goede specificaties dat de SE gerust nog een tijdje mee kan.

Ben je benieuwd naar de specificaties van de iPhone SE? We hebben de belangrijkste op een rijtje gezet:

  • 4.0-inchscherm met een resolutie van 1136x640 pixels;
  • 12-megapixelcamera aan de achterzijde
  • Vingerafdrukscanner
  • Retina Flash voor de mooiste selfies

Vooralsnog is het nieuws over de iPhone SE slechts een gerucht. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws!

Bron: All About Phones, Tweakers

Meer nieuws over: