‹ Alle nieuwsberichten

De Samsung Galaxy S7 verlegt de grenzen en is compleet herfstproof!

De Samsung Galaxy S7 verlegt de grenzen en is compleet herfstproof!

Terwijl de dagen alsmaar korter worden en de lucht alsmaar donkerder, kruipen we met z’n allen het liefst zo dicht mogelijk bij de kachel. We pakken het liefst de auto in plaats van de fiets en ontwijken maar al te graag elke herfststorm die op de radar verschijnt. De donkere herfstdagen brengen een hoop gezelligheid maar zijn niet altijd even praktisch. De Samsung Galaxy S7 maakt het je de komende herfst- en wintermaanden net even een beetje gemakkelijker.

Singing in the rain

Je kent het ongetwijfeld: de lucht begint angstaanjagend donker te worden maar toch sta je op het punt om de deur uit te gaan. Je besluit de fiets te pakken en te hopen dat je op tijd op de plek van bestemming bent. Onderweg voel je langzaam de druppels op je gezicht vallen en niet veel later valt de regen met bakken uit de hemel. Snel een belletje naar huis voor droge kleren? Geen optie, want je smartphone is niet waterproof. Het risico op een kapotte telefoon is te groot.

S7-camera

Maar dan is daar de redder in nood, de Samsung Galaxy S7. Dit toestel is compleet water- en stofbestendig. Samsung heeft een bijzonder effectieve manier ontwikkeld om het inwendige van je toestel volledig af te schermen, terwijl USB-poorten en oortelefoonaansluitingen open blijven. Geen gedoe met kapjes of afsluitingen, de Galaxy S7 is bestand tegen welke herfststorm dan ook. Een belletje of appje naar huis terwijl je in de regen op de fiets zit is zo gepleegd zonder dat je telefoon daaronder lijdt. Het opzetten van je favoriete muziek of het checken van de tijd terwijl je in de regen loopt, niets is teveel gevraagd voor de S7. Maar dit is nog niet alles. De Galaxy S7 heeft namelijk beschermingsklasse IP68 en kan tot 30 minuten in 1,5 meter water worden ondergedompeld. Je kunt daarom zelfs onderwaterfoto’s maken of games spelen in het zwembad!

Licht in de duisternis

De donkere herfst- en wintermaanden en de feestdagen brengen natuurlijk ongelofelijk veel gezelligheid, maar het blijft een uitdaging om deze mooie momenten met voldoende licht te fotograferen. Met de camera van de Galaxy S7 is dat geen enkel probleem. De extra heldere F1,7 lens en de grotere pixels op de beeldsensor vangen een stuk meer licht op dan dat we van smartphonecamera’s gewend zijn, zodat je foto’s superscherp en gedetailleerd zijn. De autofocus van de camera is zo snel en verloopt zo naadloos dat zelfs de meest onverwachte bewegingen worden opgevangen, zelfs als het donker begint te worden.

S7-cameraPogingen om jezelf in je mooiste kerstoutfit vast te leggen mislukken vaak omdat er tijdens ‘de donkere dagen voor Kerst’ simpelweg te weinig licht in je huiskamer aanwezig is. Goed licht maakt niet alleen voor omgevingsfoto’s uit, ook selfies komen een stuk beter uit de verf als je gezicht goed belicht wordt. De flitser aan de voorkant van de Galaxy S7 gebruikt het hele sAMOLED-display om je gezicht te verlichten met een zachte gloed en verdeelt het licht gelijkmatig.

De Samsung Galaxy S7 is op alle gebieden innovatief en voldoet ongetwijfeld aan jouw verwachtingen. Een ding is zeker: de S7 is klaar om je de komende maanden zonder problemen door de zwaarste stormen en de donkerste dagen heen te helpen!

Meer nieuws over: