‹ Alle nieuwsberichten

Huawei voegt Mate 9 toe aan phablet-lijn

Huawei voegt Mate 9 toe aan phablet-lijn

Huawei heeft vandaag een nieuw lid toegevoegd aan zijn Mate-familie: de Mate 9. Het toestel is 5.9 inch groot en heeft echte killer specs. Als kers op de taart is de Mate 9 uitgerust met een dubbele camera!

Nieuw toestel, nieuwe soc

Huawei Mate 9

Met de introductie van een nieuw toestel introduceert Huawei ook een nieuwe processor, namelijk de Kirin 960. Met dit staaltje techniek, gecombineerd met 4 GB aan werkgeheugen en acht processorkernen, kan dit toestel een hoop moeilijke taken aan! Aan opslagruimte is er 64 GB beschikbaar. Wat betreft de aansluitingen volgt Huawei andere smartphonefabrikanten; er is namelijk gekozen voor een usb-c-poort. Verder heeft de Mate 9 uit de doos Android 7.0 Nougat, met daar overheen Huawei’s eigen skin Emui 5.0. Verder is de Mate 9 uitgerust met een dubbele camera. Aan de achterkant vinden we de 20-megapixelcamera en 12-megapixelcamera. De tweede camera zorgt ervoor dat er meer detail in je foto's wordt vastgelegd. Zo komen je foto's echt tot leven. 

Huawei Mate 9 Porsche Design

De Huawei Mate 9 komt ook uit in een specialie editie. Hiervoor heeft Huawei de handen ineengeslagen met autofabrikant Porsche. Het toestel beschikt wel over een kleiner beeldscherm, namelijk 5.0 inch met een resolutie van 2560x1440 pixels. Met zijn gebogen randen heeft de Mate 9 Porsche Design iets weg van Samsungs Edge-toestellen. Jammer genoeg blijft de Mate 9 Porsche Design voorlopig alleen beschikbaar in China en Zwitserland.

Beschikbaarheid

Goed nieuws: je kunt de Huawei Mate 9 nu al bij ons bestellen! Er is keuze tussen de kleuren grijs en zilver. Benieuwd naar de Huawei Mate 9? Onze toestelspecialist praat je in onderstaande video bij over alles wat je over dit nieuwe toptoestel moet weten.

 

Meer nieuws over: