‹ Alle nieuwsberichten

Wileyfox Swift 2 en Swift 2 Plus nu verkrijgbaar!

Wileyfox Swift 2 en Swift 2 Plus nu verkrijgbaar!

De opvolgers van de succesvolle Wileyfox Swift zijn nu al te verkrijgen bij Belsimpel.nl! Lees hier meer over deze twee fijne telefoons.

Ze zijn nog maar nauwelijks aangekondigd, of bij Belsimpel.nl zijn ze al te bestellen: de Wileyfox Swift 2 en Wileyfox Swift 2 Plus. De Swift is het meest succesvolle model van Wileyfox tot nu toe, en het model heeft sinds vandaag dus maar liefst twee opvolgers! De smartphones van Wileyfox vallen vooral op door het besturingssysteem, de toestellen draaien namelijk op CyanogenMod. Hoewel dit de meest populaire alternatieve versie van Android is, worden maar weinig telefoons hier standaard mee uitgerust.

Swift Plus

Het besturingssysteem is gebaseerd op Stock Android, waardoor de gebruiker uitzonderlijk veel mogelijkheden heeft tot het personaliseren van de telefoon. Bovendien beschik je altijd over de allernieuwste versie van Android. Dat betekent dus dat je telefoon de nieuwste features en bugfixes bezit, maar belangrijker nog: de meest recente beveiligingsupdates. Zo is je persoonlijke informatie dus het best beveiligd tegen bronnen van buitenaf.

Beide toestellen hebben een metalen behuizing en komen in twee zeer chique kleuren, namelijk in het goud en blauw. Door de stijlvolle matte uitvoering van de kleuren val je zeker op met een van deze toestellen! Bovendien hoef je niet snel bang te zijn voor krassen, want het beeldscherm van beide modellen is voorzien van een laagje keihard Gorilla Glass 3.

Wileyfox Swift 2 Plus

De Wileyfox Swift 2 Plus heeft een opslaggeheugen van 32 GB en een werkgeheugen van 3 GB. Als 32 GB opslag niet voldoende is, is de opslagruimte in een oogwenk uitgebreid met een microSD-kaart. Het toestel heeft een 5-inchbeeldscherm met een HD-resolutie van 1280x720 pixels. De beeldweergave is dus glashelder en haarscherp! De foto’s zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met de camera aan de achterkant maak je foto’s van 16 megapixels en selfies maak je met de 8-megapixelcamera aan de voorkant van het toestel. Beide toestellen zijn worden voorzien van energie door een 2700mAh-batterij en vingerafdrukscanner.

Wileyfox Swift 2

De Wileyfox Swift 2 is net als de Plus voorzien van een octacore-processor van Qualcomm. De acht kernen van de processor verwerken de taken onderling en daardoor is het geen enkel probleem om veel informatie in korte tijd te verwerken. Dit toestel heeft net als de Plus een 5-inchbeeldscherm van 1280x720 pixels. Het opslaggeheugen is 16 GB, wat uitbreidbaar is, en het werkgeheugen is 2 GB groot. De primaire camera heeft een resolutie van 13 megapixels en de selfiecamera is voorzien van 8 megapixels.

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Dan wordt het nog mooier, de toestellen zijn namelijk ook nog eens vriendelijk voor de portemonnee! Bekijk ze nu op Belsimpel.nl.

Meer nieuws over: