‹ Alle nieuwsberichten

Nieuw in abonnementenland: november

Nieuw in abonnementenland: november

Wat is er nieuw en wat kan er verwacht worden? We houden je iedere maand op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in abonnementenland, met deze keer de nieuwtjes van de maand november!

Tele2 Zakelijk

Goed nieuws voor zakelijke klanten: vanaf 3 november is het mogelijk om ook via Belsimpel.nl een zakelijk abonnement van Tele2 af te sluiten! Je stelt de abonnementen zelf samen. Om te internetten kies je uit de vijf verschillende databundels met 1000, 2000, 4000, 8000 of 24000 MB. Daarnaast bepaal je zelf of je voor 100 minuten of sms’jes gaat, of dat je liever onbeperkt belt en sms’t. Om te vieren dat Tele2 Zakelijk bij Belsimpel.nl beschikbaar is, schaf je het zakelijke abonnement van 1 GB met onbeperkt bellen en sms’en vanaf 3 november aan met een flinke introductiekorting!

Topacties voor toestellen Ben en T-Mobile

Ben je van plan om binnenkort een nieuw toestel aan te schaffen? Dan hebben we een aantal goeie deals voor je deze maand! Zo is de iPhone 6S vanaf nu verkrijgbaar als Actieknaller van Ben. Dit betekent dat je dit toptoestel aanschaft tegen een extra scherpe prijs in combinatie met een voordelig abonnement. De bundels bij de Actieknallers zijn speciaal geselecteerd voor de specifieke toestellen en sluiten dus perfect aan bij de mogelijkheden van je nieuwe smartphone. Daarnaast is de Samsung Galaxy S7 deze maand nog scherper geprijsd bij T-Mobile. Zakelijke T-Mobile klanten ontvangen vanaf vandaag ook extra korting bij aanschaf van de Apple iPhone 7, Apple iPhone 6S en Samsung Galaxy S7 in combinatie met Stel Samen Zakelijk EU met een internetbundel van 20 GB.

Verlengperiode KPN

Vanaf 7 november wordt de verlengingsperiode van KPN aangepast van zes naar vier maanden. Dit betekent dat je vanaf vier maanden voor de einddatum van je abonnement een verlenging aanvraagt bij KPN. Je komt dan in aanmerking voor een nieuwe telefoon, extra abonnementskorting of een combinatie van beide. Zit je op dit moment zes maanden voor het einde van je contract en kan je niet langer wachten om te verlengen? Vraag dan nog snel vóór 7 november hier je KPN-verlenging aan!

Vodafone Red in de EU

Vodafone introduceert vanaf 21 november nieuwe Red en Black-abonnementen, waarmee je voortaan je Nederlandse databundel in de hele Europese Unie gebruikt. Bovendien sms je in de ruim veertig voordeellanden ook nog eens onbeperkt en heb je in deze landen een extra hoeveelheid belminuten tot je beschikking. En dit alles zonder extra kosten! Zo kom je niet snel meer voor onverwacht hoge kosten te staan na een tripje naar het buitenland.

Scherpe Superdeals Telfort

Tot het einde van dit jaar profiteer je bij Telfort van verschillende zakelijke Superdeals. Zo schaf je het zakelijke abonnement bestaande uit 300 minuten, onbeperkt sms’en en 1000 MB en het zakelijke abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 3000 MB met extra veel voordeel aan. Bovendien maak je bij Telfort met alle databundels gebruik van 4G op het supersnelle en betrouwbare netwerk van KPN, met goede dekking door heel Nederland!

Is er deze maand een actie die helemaal aansluit bij je wensen? Check het op Belsimpel.nl en bestel direct je nieuwe abonnement of verlenging, met of zonder toestel bij ons!