Klantenservice vandaag geopend vanaf 9.00 uur Orderstatus

‹ Alle nieuwsberichten

Facebook-toestel INQ beste mobiel van 2009

INQ heeft met de INQ1 de prijs voor 'Best Mobile Handset' gewonnen bij de Global Mobile Awards 2009. Deze awards worden jaarlijks op het Mobile World Congress uitgereikt voor de beste producten en diensten op het gebied van mobiele telefonie. Eervolle vermeldingen waren er voor de T-Mobile G1 en Nokia E71.

Facebook en Skype

De INQ1 is een toestel dat zich in het bijzonder richt op sociale netwerken. Het toestel op zich blinkt tussen al het megapixel- en touchscreen-geweld niet uit door features, maar door de aanwezigheid van Facebook, Skype, last.fm en Live Messenger. De INQ1 beschikt verder over een 2,2 inch scherm, 50 MB interne opslag en een 3G-verbinding.

Mobiel Internet

Het moederbedrijf achter INQ, Hutchison Whampoa, wil met het toestel het gebruik van mobiel internet bevorderen. Hutchinson is zelf in veel landen actief in de telecomsector, maar Nederland hoort daar niet bij. De INQ1 is in Groot-Brittannië en Australië al verkrijgbaar, Denemarken, Zweden, Hongkong en Italië worden binnenkort aan dat lijstje toegevoegd.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Vul hier je e-mailadres in en ontvang de nieuwsbrief met het laatste nieuws en de meest actuele aanbiedingen automatisch in je mailbox.

Top 5 populairste smartphones

Motorola Moto G5s Plus Grey

Motorola Moto G5s Plus Grey

 
Xiaomi Mi A1 64GB Black

Xiaomi Mi A1 64GB Black

 
Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

Samsung Galaxy J5 (2017) J530 16GB Black

 
Huawei P20 Lite Black

Huawei P20 Lite Black

 
OnePlus 6 64GB Mirror Black

OnePlus 6 64GB Mirror Black

 

Blijf altijd op de hoogte

Nergens ben je zo snel op de hoogte van het laatste telecomnieuws als via de officiële Social Media-kanalen van Belsimpel.nl.