‹ Alle nieuwsberichten

Vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl: ZTE toestellen!

Vanaf nu te bestellen bij Belsimpel.nl: ZTE toestellen!

Nog niet eerder kon je in Nederland toestellen aanschaffen van de Chinese smartphonefabrikant ZTE. Daar brengen wij verandering in, want de ZTE Axon 64GB, ZTE Axon 7 Mini 32GB en de ZTE Blade A452 Dual Sim zijn vanaf nu bestellen bij belsimpel.nl!

Naast de Chinese smartphonefabrikant Xiaomi heeft ook ZTE inmiddels een goede naam opgebouwd. Het bedrijf is opgericht in 1985 en bracht in 1999 met zijn eerste mobiele telefoon uit op de Chinese markt. Sinds 2001 heeft de fabrikant een vestiging in het Verenigd Koninkrijk. ZTE is één van de grootste fabrikanten van telecommunicatieapparatuur en mobiele telefoons ter wereld.

Je kunt bij Belsimpel.nl terecht voor de volgende drie toestellen:

ZTE Axon 7 64GB

Axon 7

De ZTE Axon 7 is het vlaggenschip van ZTE. Naast de vele uitstekende specificaties vallen vooral de dubbele stereoluidsprekers van Dolby ATMOS en Dolby Digital op. Je luistert in hoge kwaliteit naar je favoriete nummers. Verder is de Axon 7 zeer geschikt voor iedereen die graag mooie foto’s maakt met zijn smartphone. Op de achterkant vind je, naast een vingerafdrukscanner, een 20-megapixelcamera! Dankzij de optische beeldstabilisatie en autofocus zijn je foto’s haarscherp. Deze bekijk je op het 5.5-inchscherm met een resolutie van maar liefst 2560x1440 pixels. De Axon 7 heeft een batterij van maar liefst 3250 mAh, dus je kunt naar hartenlust het toestel de hele dag door gebruiken.

ZTE Axon 7 mini 32GB

Kies je liever voor een toestel met een kleiner display? Dan ga je voor de ZTE Axon 7 mini. Het 5.2-inchbeeldscherm is mooi afgewerkt en dankzij de AMOLED-technologie spatten de kleuren van het scherm. Ook de mini variant van de Axon 7 is uitgerust met een vingerafdrukscanner. Foto’s schiet je met de 16-megapixelscamera. Dankzij de autofocus stelt de camera automatisch scherp en door de dubbele LED-flitser kun je ook heldere foto’s maken in het donker. De ZTE Axon 7 mini draait op Android 6.0 Marshmallow en dankzij de handige snellaadfunctie is het toestel binnen een half uur al 50% opgeladen.

ZTE Blade A452 Dual Sim

Blade

ZTE heeft ook een fantastische midrange-smartphone op de markt gebracht: de ZTE Blade A452 Dual Sim. Ideaal voor wie over alle functies van een goede smartphone wil beschikken zonder daar een hoge prijs voor te betalen. Video’s bekijk je op het 5-inchbeeldscherm met een resolutie van 1280x720 pixels. Met de 8 GB opslagruimte kun je zowel je favoriete apps als foto’s opslaan, maar dit breid je makkelijk uit met een microSD-kaart. De krachtige 4000-mAh-batterij zorgt ervoor dat je de hele dag kunt genieten van de prachtige toestel met al zijn functies. Aan de achterkant vind je een 5-megapixelcamera en selfies maak je met de 2-megapixelcamera. Ook voor zakelijk gebruik is het toestel zeer geschikt. De ZTE Blade is een dual-sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt!

Meer nieuws over: