‹ Alle nieuwsberichten

Xiaomi presenteert twee nieuwe high-end smartphones

Xiaomi presenteert twee nieuwe high-end smartphones

De Chinese fabrikant Xiaomi heeft twee nieuwe high-end devices aangekondigd. De Mi Note 2 is een 5,7 inch phablet, terwijl de Mi Mix een smartphone is zonder schermranden, die vanaf volgende maand daadwerkelijk op de markt zal verschijnen.

Beide smartphones hebben hun unieke eigenschappen en de Mi Note 2 is gericht op de personen die alles willen kunnen doen met hun toestel. Door het grote scherm, high-end hardware en grote accu is dat geen probleem. De Mi Mix bevat een 6,4 inch scherm zonder schermranden en is daardoor even groot als andere toestellen met een 5,5 inch scherm. Dat toestel is onder andere voorzien van een behuizing van keramiek en uitgerust met de nieuwste technieken.

Xiaomi Mi Note 2

De Mi Note 2 bevat een 5,7 inch AMOLED-scherm, waarbij beide zijden zijn afgebogen. Het toestel bevat een behuizing van glas en metaal en is voorzien van een grote 4070mAh-accu. De snelste quadcore-processor van fabrikant Qualcomm tot nu toe is in het toestel te vinden en je kunt kiezen voor varianten met maximaal 6GB werkgeheugen en 128GB opslag. Foto’s schiet je met de 23 megapixel-camera, die ook kan filmen in een 4K-resolutie en voor de prachtigste selfies is er een 8 megapixel-frontcam aanwezig! Het toestel komt ook als internationale variant op de markt en dat model biedt volledige ondersteuning voor de in Nederland gebruikte LTE-banden, waar het bij andere Xiaomi-modellen nog weleens aan schort.

Xiaomi Mi Mix

Mi Mix

Het ontwikkelen van de eveneens gepresenteerde Mi Mix heeft twee jaar geduurd en hiervoor heeft Xiaomi een bekende Franse designer in de arm genomen. De voorkant van het toestel neemt 91,3% van de ruimte in en de keramieken behuizing zorgt niet alleen voor een zeer luxe uitstraling, maar is ook nog eens uitermate krasbestendig! De frontcamera is onder het scherm geplaatst, vanwege de beperkte ruimte. Ook vind je geen normale oorspeaker in het toestel, maar wordt er gebruikgemaakt van een speciale techniek, waarmee het geluid wordt overgedragen. Ook dit toestel is voorzien van de laatste hardware, waaronder een Snapdragon 821-processor, maximaal 6GB RAM-geheugen, 256GB opslaggeheugen en een 4400mAh-accu.

Houd Belsimpel.nl in de gaten voor meer informatie over deze nieuwe toestellen of bekijk de andere Xiaomi-toestellen op Belsimpel.nl. 

Meer nieuws over: