‹ Alle nieuwsberichten

Blackberry is Back: de op en top beveiligde DTEK60

Blackberry is Back: de op en top beveiligde DTEK60

De Blackberry-familie heeft er weer een superbeveiligd lid bij! De Blackberry DTEK60 is officieel aangekondigd en binnenkort te bestellen bij Belsimpel.nl

DTEK60

Blackberry staat al sinds jaar en dag bekend om hun focus op beveiliging. Ook de DTEK60, is net als de DTEK50, hier geen uitzondering op. De telefoon is uitgerust met speciale software om al je gegevens achter slot en grendel te houden. Zo combineert Blackberry de vertrouwde Android Marshmallow-ervaring met hun eigen optimalisaties. Zo is er de speciale DTEK-app, waarmee je makkelijk controle houdt over de apps die toegang hebben tot je gegevens. Daarnaast mag je regelmatig updates verwachten om de beveiliging van je telefoon altijd actueel te houden. Blackberry heeft bovendien laten weten dat zij al stevig samenwerken met Google om een update naar Android Nougat mogelijk te maken.

Nu is al die software natuurlijk mooi, maar wat kan zo'n Blackberry DTEK60 nu eigenlijk? Om te beginnen beschikt het toestel over een Snapdragon 820-processor en 4 GB aan werkgeheugen. Hiermee is de DTEK60 een krachtig toestel dat zware apps en games zonder problemen kan draaien. Ook is het toestel voorzien van een vingerafdrukscanner, waar je al je bestanden in een vingeromdraai mee beveiligt. Ten slotte heeft de telefoon een 21-megapixelcamera met autofocus en duo-flitser. Hierdoor maak je haarscherpe foto's zonder moeilijk gedoe om je objecten goed in beeld te krijgen.

Ook enthousiast geworden over zo'n superveilige alleskunner? Houd dan Belsimpel.nl in de gaten voor meer informatie!

Bron: The Verge, Android Planet