‹ Alle nieuwsberichten

Google Pixel: hij is binnen!

Google Pixel: hij is binnen!

Al de hele dag keken we naar dit moment uit en nu is het gelukkig zover: we hebben de Google Pixel in huis! Goed nieuws dus voor iedereen die op dit nieuwe toptoestel zit te wachten.

Het is niet zomaar dat wij met smart hebben zitten wachten op het nieuwe toestel van Google. Al sinds de aankondiging begin deze maand zijn we lekker gemaakt met de beste specificaties en het mooie design. En we kunnen kort zijn: Google maakt de verwachtingen waar!

Zodra we het doosje openmaakten, werd de belofte van een mooi en strak uiterlijk ingelost. De aluminium behuizing zorgt samen met het glas aan de voor en achterkant voor een stevige en strakke uitstraling. De ronde hoeken en geïntegreerde camera en vingerafdrukscanner aan de achterkant laten zien dat de Google Pixel tot in de puntjes is afgewerkt. Zodra we het toestel in de hand hebben, licht het scherpe Full-HD AMOLED-scherm helder op. Eigenlijk voelen we onszelf ook een beetje sierlijker!

Al een tijd gingen er geruchten rond over de specificaties die de Google Pixel zou krijgen. De hoge verwachtingen werden begin oktober al bevestigd, maar zodra we de telefoon gebruiken weten we het zeker: er is een nieuw toptoestel op de markt! Door een goede processor en groot geheugen kan het toestel hard werken en is daarmee razendsnel. Daarnaast is de nieuwste versie van Nougat op de Pixel geïnstalleerd, waarmee er weer een fris en vernieuwend menu op het scherm verschijnt.

Naast dat dit natuurlijk al genoeg redenen zijn om de Pixel niet meer uit handen te geven, is dit niet alles. Foto’s - geschoten met een 12- of 8-megapixelcamera - sla je onbeperkt op, de assistent zet je met de home-knop of je stem aan het werk en het apparaat laadt razendsnel op: binnen een kwartier is de accu voor weer bijna een derde opgeladen! En hadden we al gezegd dat er ook nog een extra grote variant is, de Google Pixel XL? Nog meer fun!

Hoewel het lastig is het toestel weg te leggen, zullen we meer doen dan ons enthousiasme digitaal met jullie te delen. De eerste Pixel-toestellen worden namelijk vandaag al bij hun nieuwe eigenaren gebracht. Wij zijn erg benieuwd of jullie net zo positief zijn als wij! Hebben we je aangestoken met ons enthousiasme over de Pixel of Pixel XL? Bestel hem dan snel hier!

Meer nieuws over: